Maslac nokti su trenutno najtraženiji manikir trend na svetu

Selena Gomez
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maslac nokti su trend koji Tom Bačik, čovek koji bira lakove holivudskih zvezda, karakteriše kao glavni kada je u pitanju manikir za proleće.

Novi trend je na snazi i ništa kao ova boja laka ne govori da je stiglo proleće. Nisu u pitanju roze, pastelne, nude ili baby nijanse na koje smo navikli. Nova boja je dovoljno svetla, sveža i pomalo neočekivana da najavi toplije dane, ali opet dovoljno neutralna da jednom kad se zaljubite u nju nećete brinuti koje je godišnje doba – jer ide uz sve.

Prema rečima Toma Bačika, čoveka koji je bira boju noktiju za zvezde, poput Selene Gomez, Margo Robi ili Džej Lo, ova sezona će biti u znaku maslac noktiju, odnosno puter manikira.

Puter nokti – tačna nijansa

Tom je takođe objavio sliku savršeno oblikovanih ovalnih noktiju svoje dugogodišnje klijentice Selene Gomez, a na slici se vidi bleda nijansa putera. Pomalo liči na boju vanile, što možete postići kod kuće uz pomoć Chanelove nijanse Le Vernis Ovni ili Essie All Fun & Games.

Trik ovog trenda leži u tome da se pogodi tačna nijansa, odnosno da se izbegne neprivlačna nijansa žute. To je ono kada tražite nešto kremasto, a ne želite senf ili neon. Upravo ova nijansa dolazi kao rešenje, nežno i neutralno, ali upečatljivo – ali ne previše napadno.

Osim toga, ako vam fali malo više toplote, sunca i optimizma – samo pogledajte u nokte, i skoro sigurno ćete aktivirati malenu dozu dopamina.

Chanel, 32 dolara

Foto: Promo/Chanel

Essie, 12 evra

Foto: Promo

OPI, 12 evra

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram