Od 1.000 ženskih parfema muškarci najviše padaju na ova tri

YSL
Foto: Ben Gabbe / Getty images / Profimedia

Da li miris može da privuče muškarca koji vam se sviđa? Jasan odgovor: da!

Određeni mirisi deluju poput afrodizijaka, bude sva čula i rasplamsavaju maštu, a to možete saznati na TikTok profilu Schoolboy’s Scents.

Dečko koji se predstavlja kao stručnjak za parfeme otkrio je kakve mirise muškarci jednostavno vole osetiti na ženama, prenosi Story.hr.

Muškarci ne obraćaju pažnju samo na izgled žene, već pre svega na njen miris – i to vrlo intuitivno. Dakle, može li naš izbor mirisa pomoći privući vašu simpatiju? Jasan odgovor: da!

Ako ste u potrazi za novim parfemom za ovu sezonu i želite privući pažnju muškaraca, otkrijte 3 parfema koji su uvek dobar izbor prema ovom stručnjaku za parfeme:

YSL Libre

YSL
Foto: Brian Ach / Getty images / Profimedia

Topao je i elegantan miris koji sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande i idealan je za one posebne, elegantne prilike u kojima želimo pokazati svoju najbolju verziju. Parfem je namenjen snažnim i samouverenim ženama koje snažno mirišu u skladu sa svojim karakterom.

Tom Ford Lost Cherry

Ovo je voćni i slatki miris s notama crne trešnje, gorkog badema i likera.

Xerjoff Lira

Lira je femme fatale s gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekom začinjenom jezgrom cimeta i sladića za opojan twist.

***

Bonus video: Nega kože puževima

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram