Novosađanka privukla sve poglede u centru Beograda

Moda i lepota 01. apr 202122:46 > 17. maj 2021 11:48
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Prošle jeseni svet je osvojio novi modni trend, koji i dalje dominira ovog proleća. U pitanju je komad koji nije ni jakna i košulja, već nešto između. Na odličan način ponela ga je jedna Novosađanka.

Šaket je trend za ljude kojima su se smučili i mantili i jakne – ovaj modni hibrid idealan je za prelazno vreme. Lako može zameniti vašu iznošenu džins ili kožnu jaknu, a popularnost mu ne zamire.

Primetili smo ga i na ulicama Beograda. Šaket je na kežual način nosila jedna Novosađanka, koja je blisatala u autfitu svetlih boja.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Isidora je studentkinja medicine, a beli mantil ovoga puta zamenila je smelim, potpuno belim autfitom u koji se njen šaket savršeno uklopio.

Odabrala je ovaj hibridni komad u sivoj, neutralnoj boji, a ponela ga je uz duboke Levi’s farmerke kojima se nogavice šire, običnu bluzu i upečatljive bele čizme koje je našla u ponudi brenda Massimo Dutti.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Šaket sada možete kupiti baš svuda, a Isidora je svoj našla u H&M-u. Zaista je praktičan komad koji možete iskoristiti za sportske ali i ženstvenije stajlinge.

Pročitajte još:

Isidora ga je ovoga puta nosila u autfitu koji retko viđamo – belo od glave do pete se retko kada nosi u svakodnevnim varijantama. Šaket je u njenoj hrabroj kombinaciji savršen balans.

„Volim da kombinujem razne stilove“, rekla nam je Novosađanka.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Šaket nas podseća na nešto što bi nosile zvezde grunge muzike, poput Kurta Kobejna. Definitivno je komad koji je inspirisan modom devedesetih.

Vidimo ga uz džins, ali i uz teniske suknje ili uske haljine, „džombaste“ čizme jednako kao i dobre sportske patike. Svakako je trend koji vredi isprobati.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram