Najpopularniji komad u doba korone u izvedbi šik Beograđanke

Moda i lepota 14. mar 202118:51 > 17. maj 2021 11:50
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ključna modna reč prošle, a čini nam se i ove godine, bila je i biće: komotno. Loungewear, odnosno trenerke i duksevi, postali su najtraženiji u doba pandemije. Jedna Beograđanka pokazala je kako da trenerku nosite u nedeljnu šetnju - sa puno stila.

Širom sveta ljudi se pitaju: da li ćemo se ikada vratiti pantalonama, košuljama i uopšte formalnoj odeći? Kako mnogi rade od kuće, trenerka je postala must have komad.

Pročitajte još:

Udobnost i praktičnost preovladali su nad svim drugim kriterjumima pri kupovini odeće – sada svi želimo da nam je što komotnije i da se osećamo što prijatnije.

Patike su odavno sahranile štikle, a velika je šansa da će trenerka to uraditi farmerkama i poslovnim pantalonama.

Pritom, može da izgleda veoma moderno, kako nam je pokazao autfit lepe Beograđanke koju smo sreli u Knez Mihailovoj.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Tijana radi u jednoj softverskoj firmi, a za nedeljnu šetnju odabrala je opuštenu, ali šik kombinaciju u kojoj vodeću reč ima borda trenerka iz Zare.

Ovaj sportski komad uparila je sa neočekivanim komadima koji se ipak sjajno međusobno dopunjuju. Tu su „džombaste“ Guess bele patike, mekani džemper iz H&M-a, kao i kaput koji nikada ne izlazi iz mode. U pitanju je čuveni kamel model, koji je našla u Stradivariusu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Modernu sportsku kombinaciju Tijana je zaokružila upečatljivim leopard naočarima – okvir u tom dezenu takođe je aksesoar koji može biti i glam a i casual.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Tijana se oblači u skladu sa raspoloženjem u kojem se probudila, a otkrila nam je i dve stvari koje uvek traži od svoje odeće pri kupovini.

„Da mi bude veliko i da mi bude udobno“, rekla nam je kroz osmeh.

Njen autfit je lepa inspiracija za sve one koji su skoro nabavili dobru trenerku – nosite je uz kaput, široki džemper i patike, za luksuzni, ali nonšalantni efekat.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram