Sako devojke iz Kneza možemo nositi 365 dana u godini

Moda i lepota 21. mar 202120:26 > 17. maj 2021 11:49
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Dok se brojna odeća može podeliti na zimsku i letnju, izdvajaju se neki komadi koji su zaista funkcionalni tokom cele godine. Zimi ispod jakne, leti kada je malo sveže - a na proleće i jesen, možemo ih nositi gotovo svaki dan.

Baš takav odevni komad je sako, kojem slava ne prolazi već decenijama. Izgleda profesionalno, uvek je u trendu, a može da nam posluži i za neke otkačene stajlinge.

Dolazi u različitim krojevima i dezenima, ali su najpopularniji i najsigurniji izbor, osim crnih klasičnih, karirani i nešto duži blejzeri.

Devojka koju smo fotografisali u Knez Mihailovoj ulici nosila je takav model sakoa, u jednoj svedenoj kombinaciji.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ona je sivi blejzer sa sitnijim karo dezenom uparila sa crnom odećom, obućom i aksesoarima, pa se tako ovaj komad još više istakao i izneo je ceo autfit.

Crna košulja, pantalone i čizme, kao i mini torba sa zlatnim detaljima, dobro pristaju uz sako koji je fino ukrojen.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Njena kombinacija odlična je za svaki dan – izgledaćemo doterano bez mnogo muke.

Pročitajte još:

Sa blejzerom možemo lako da dobijemo sjajan autfit a da o tome preterano ne razmišljamo. Pantalone i košulja u istoj boji će provereno dobro izgledati, baš kao i farmerke i majica u nekom neutralnom tonu. Najlepši sakoi u hight street radnjama nisu rezervisani samo za proleće, već će biti vaš modni saveznik tokom cele godine.

Ova mlada devojka je preko svog blejzera nabacila još jedan trendi komad – čuveni teddy kaput – koji se ipak nadamo da ćemo uskoro odložiti u ormare. A sako će onda tek moći da zablista u našim prolećnim kombinacijama.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram