Nova kolekcija Suzane Perić je za heroine novog doba

Foto: Promo

Revijom Suzane Perić simboličnog naziva Love Came Back sinoć je, u organizaciji modne agencije Select, počeo 34. Zepter Fashion Selection.

Revijom Love Came Back Suzana Perić želela je da se osvrne na vreme izazova koje je iza nas, te su heroine njene nove kolekcije doktorke i medicinske sestre, koje su za ovu priliku skinule svoje bele mantile i obukle kreacije poznate dizajnerke.

Foto: Promo

Novom kolekcijom Suzana Perić publiku u prepunoj Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency vratila je u zlatno doba Holivuda, u haljine njenog prepoznatljivog stila za putene i samosvesne žene poput holivudskih diva. Lepršavim modelima živog kolorita Suzana Perić podseća na to koliko je stvarnost drugačija kada je pokreće ljubav.

Foto: Promo

Nastup pevača Stefana Zdravkovića i izlazak kreatorke na pistu ispraćeni su ovacijama, a ovaj modno-muzički spektakl imao je i humanitarni karakter, obzirom da će haljine Suzane Perić iz nove kolekcije na svojim maturskim večerima nositi devojčice iz Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

Foto: Promo

Veče je nastavljeno izuzetno zanimljivom revijom mladih dizajnera, koji sigurnim koracima krče sebi put na srpskom modnom tržištu.

Ema Jeremić prikazala je kolekciju svedenih, ručno šivenih haljina svog brenda Ema J Design.

Dunja Pavlović predstavila se brendom Doonya Design, i modelima inspirisanim umetnošću, a pre svega ljubavlju.

Foto: Promo

Ognjen Vitorović tvorac je brenda Xaiduk, koji za cilj ima da luksuzni dizajn približi svakome i obriše granice između sportskog, urbanog i luksuzne mode.

Milena Maričić ispričala je svoju priču o brendu Mimar, nastalim iz želje da sa prijateljima podeli ono što je radila za sebe, a koji odlikuju ležernost, udobnost i nosivost.

Brend Ichigo Jelene Letić je nastao pre dve godine, sa idejom da pokrene individualizam u modi van ličnog stila, počevši od dečijih kostima i želja, do izrade specijalnih
komada ženske linije koji su unikatni, a daju opciju daljeg ličnog pečata.

Foto: Promo

Poslednja je nastupila Kristina Bartuš, čiji je ovo treći nastup na Fashion Selectionu, sa ženstvenim i modernim modelima.

Prvi dan 34. Zepter Fashion Selectiona počeo je Kids&Teen Fashion Selectionom, i revijama za decu i tinejdžere Lindex i Pertini Fashion.

Zepter Fashion Selection nastavlja se večeras revijama Zvonko Marković powered by ASUS, Aposlutno fantastične Gorice Pejaković i Miroslava Stevanovića, koju će prvi put u Srbiji nositi žene modeli od 35 do 55 godina, revijama Nemanje Pantelića, Danijele Božić, MB Contur i Mirsade Bulić Čalaković, i brenda Panter.

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram