Izazovna haljina Megan Foks u kojoj izgleda kao superheroina

Megan Foks, Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iz kog stripa je ona ispala?

Megan Foks i Mašin Gan Kel obukli su se u vruću crnu odeću za crveni tepih na dodeli Bilbord muzičkih nagrada u Las Vegasu. Megan je izgledala nestvarno u crnoj haljini Dejvida Koma sa vrlo visokim i izazovnim šlicem. Tu su naravno i vrlo zanimljive duge rukavice sa dodatkom srebrnog cveća koje daje efekat naramenica.

Megan Foks, Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odlučila je da joj kosa bude ravna uz jednostavne ravne šiške. Pored svega toga, nosila je vrlo efektnu šminku koja joj je davala taj mačkasti, pomalo, superherojski luk. A, ne smemo zaista zanemariti ni ovaj dekolte koji mami poglede.

Megan Foks, Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

MGK je bio u dogovarajućem autiftu kao svoja devojka noseći crni skraćeni sako i pantalone sa nitnama sa strane. Njegova rolka ukrašena je srebrnim šljokicama te je ovaj luk izgledao vrlo spontano, a efektno.

Megan Foks, Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Još u julu 2021. su je upitali zašto se oblače isto i da li je to zaista slučajnost, na šta je ona odgovorila da je to sve sa namerom.

„Mi, da, [koordiniramo našu odeću]. To je nešto što sam počela da radim sa njim samo zato što on ima tako specifičan stil da više ne mogu više da nosim samo trenirke ili opremu za jogu. Moram da, kako da kažem, da se uzdignem na njegov nivo, pa šta god da je – jer je uvek prekriven nitnama, rajsferšlusima, šljokicama, sve je ružičasto, sve sija. On uvek izgleda kao da silazi sa scene, tako da moram da se uskladim sa onim što on radi, tako da često koordiniramo.”

Megan Foks, Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram