Nekad najzgodnija na svetu, danas samo svoja

Moda i lepota 10. nov 202010:26 > 11. maj 2021 12:10
Keli Bruk
Keli Bruk; Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Telo britanske manekenke i glumice Keli Bruk su svojevremeno čak i naučnici proglasili savršenstvom. Danas je, ipak, mnogi ne bi ni prepoznali.

Prema istraživanju naučnika sa Univerziteta u Teksasu 2016. godine se ispostavilo se da Keli Bruk, čije su mere tada bile 99-63-91, ima najsavršenije telo među poznatim ženama.

„S naučne strane gledano ova je žena potpuno prirodna i savršena“, zaključili su naučnici. Keli je tad imala po njima savršenih 66 kilograma na visinu od 168 centimetara a za njenim oblinama su uzdisali i muškarci i žene.

Nekoliko godina kasnije, pitanje je da li je prepoznaju na ulici, budući da je 40-godišnja lepotica u međuvremenu nabacila koji kilogram viška. Zapravo, više njih.

Keli Bruk
Keli Bruk; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Keli se sa svojim pet godina mlađim dečkom Džeremijem Parisiom „skrasila“ u Londonu gde vodi prilično normalan život.

„Zasitila sam se krivih ljudi i negativnih vibracija. Ne bih rekla da sada vodim dosadan život, nego sada uživam u drugačijim stvarima.Volim svoj vrt, volim da idem na posao, da šetam psa, volim svog dečka i kuvanje“, objasnila je Keli, a prenosi Jutarnji list.

Pročitajte još:

To poslednje je, čini se, posebno došlo do izražaja tokom „lokdauna“, Keli je svesna toga.

„Postoje oni koji su se u samoizolaciji stesali i oni poput mene, koji imaju kod kuće furunu, toster i aparat za sladoled. Očigledno sam nabacila nekoliko kila, ali otkako smo nabavili psa kilogrami samo padaju jer šetam s njim svaki dan. Nosi mi patike i tera me da izađem iz kreveta“, ispričala je za Sun.

Keli Bruk
Keli Bruk; Foto: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Priznala je da ipak više voli „da ljulja“, nego da bude mršavica.

Pročitajte još:

„Trenutno nosim veličinu 38, a na 40 su mi grudi i bokovi. I to je moja srećna veličina. U doba kad sam bila najmšravija sam ujedno bila i najnesrećnija u životu. Kad sam 2007. izgubila oca nosila sam 36 i ne bih nikad to ponovila“, rekla je Keli i napomenula da zadovoljstvo sopstvenim telom dolazi s godinama.

„Prestaneš da brineš da li ti zadnjica izgleda veliko, samo želiš da ti bude udobno. Želim da izgledam lepo, da se osećam dobro i da budem nabolja verzija sebe, ali ne želim da izgledam kao da imam 20, već kao dobra 40-godišnjakinja“, zaključila je.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram