Šta jede najzgodnija žena na svetu pre modnog snimanja

najzgodnija žena
Olivia Culpo; Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Supermodel Olivija Kulpo, koja je prošle godine po izboru časopisa Maxim proglašena najzgodnijom ženom na svetu, otkrila je kako izgleda njen program ishrane nedeljama pre modnih snimanja.

Olivija je u intervjuu za Us Weekly objasnila da za svoju sjajnu figuru ne može da zahvali samo dobrim genima, ali i da nije poklonik rigoroznih dijeta. Ipak, kako kaže, pre svakog modnog snimanja ima višenedeljne pripreme koje uključuju posebnu ishranu, kao i mentalne vežbe.

View this post on Instagram

Wine not ?

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

„Nisam osoba koja može da bude na sokovima ili nekim ozbiljnim dijetama. Meni odgovara da smanjim ugljenohidrate i da obroke baziram na proteinima. To mi leži“, rekla je Kulpo. Takođe, uz proteine konzumira namirnice bogate vlaknima, a ponekad potpuno izbaci ugljenohidrate.

„Drugi ljudi će imati drugačije savete. Mislim da je nekima potrebno da budu vegani. Neki vole sokove i smutije”, kaže manekenka, zaključujući da je svaki organizam drugačiji, tako da svako treba da pronađe formulu koja njemu lično odgovara.

Pročitajte još:

Olivija voli da kuva, a kad ne radi i da se počasti slatkišima kao što su krofnice sa cimetom. Takođe, kad završi sa snimanjem, voli da proslavi uz čašu šampanjca.

Priznaje da za savršen izgled na snimanjima nije dovoljna savršena linija, a njene reči trebalo bi da budu motivacija za sve žene koje misle da je koji kilogram viška veliki problem.

„Bitno je psihički se pripremiti. Ja vežbam poze u kojima izgledam privlačno i koje ističu moje prednosti, a skrivaju mane“, otkrila je i dodala da je samopouzdanje važnije od odlaska u teretanu u poslednjem trenutku ili brzog mršavljenja.

View this post on Instagram

?

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

*

View this post on Instagram

WOW! I really am speechless and this still doesn’t feel real. I am so grateful for every experience I have been able to have with my @si_swimsuit family. Thank you so much @mj_day – your warmth and genuinity is unparalleled and I have learned and grown so much. It’s been an honor to be surrounded by so many amazing and strong women. The second swipe here is a vision board I made about 4 years ago before I had ever even shot for sports illustrated. I cut out pictures from a huge SI coffee table book I bought and glued my face on it ? I was debating sharing this but figured if this huge milestone can mean something to someone else out there then it’s an even greater blessing for me. To anyone who sees this, never stop visualizing and striving for what you want. Don’t lose hope and remain focused and persistent. 4 years ago when I was pasting these images onto a poster board it was me sitting on the floor with my glue stick and scissors shooting for the stars and it felt completely unattainable. I just hope this can show anyone out there that their goals, big or small, really can come true and that you deserve it. Thank you to everyone who has helped me achieve this dream and to all the other dreamers, never give up ❤️? I love you guys!!!

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

*

View this post on Instagram

?

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

*

View this post on Instagram

Playing dress up in my head these days ?

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

*

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram