Naomi, Kristi i Kejt održale modnu lekciju devojčicama

Naomi i Kristi
Foto: ACau / Sipa Press / Profimedia

Bar na trenutak Pariz je izgledao kao u doba kad supermodeli nisu ustajali iz kreveta bez 10.000 dolara na dan.

Kad je u septembru dizajner Kim Jones imenovan za prvog čoveka modne kuće Fendi, znalo se da će njegov debi za ovu modnu kuću biti nešto spektakularno. I tako je i bilo kad je na pistu izveo zvezde modelinga.

Pročitajte još:

Predstavljajući kolekciju visoke mode u „Palais Brongniart“ Jones je angažovao supermodele Naomi Kembel, Kejt Mos i Kristi Tarlington, ali i njihove mlađe koleginice Karu Delevinj, Belu Hadid i Advou Aboa.

Dizajner je na pistu istovremeno izveo svoje prijatelje i članove porodice manekenki, kao i ljude koji su bliski njemu i brendu Fendi. Bile su tu ćerka Kejt Mos – Lila i nećak Kristi Tarlington – Džejms.

„Fendi predstavlja zanatski kvalitet najvišeg ranga, a sve se odnosi na porodicu. Imamo treću generaciju u Fendiju, a ja sam gost koji uvodi četvrtu. Ovde sam okružen jakim, moćnim ženama koje volim i poštujem i želim da unesem njihovu energiju u ovo što radim“, rekao je Kim Jones.

Naomi
Foto: STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Profimedia

*

Kristi
Foto: Fendi via Bestimage / Bestimage / Profimedia

*

Kejt Mos
Foto: Fendi via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Reviju Fendi zatvorila je Demi Mur koja je prijateljica dizajnera, zajedno sa Leonetom Fendi i Delfinom Deletrez, ćerkama Silvije Venturini Fendi. Ova kolekcija visoke mode bila je inspirisana romanom Virdžinije Vulf „Orlando“.

Demi Mur
Foto: Fendi via Bestimage / Bestimage / Profimedia

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram