Najvatrenija žena u Srbiji u centru je pažnje šta god da uradi. Samo joj pogledajte nokte

Foto: Mina Dišlenković

"Kad ih skinem, osećam se kao da nemam ruke."

Edita Aradinović je jedna od najzgodnijih žena u Srbiji, a svaki njen potez mediji budno prate – s kim je u vezi, gde je izašla, šta je obukla… Ipak, u njenom životu postoji jedna izuzetno važna osoba kojoj je pevačica poverila brigu o delu tela za koji kaže da joj je uvek na prvom mestu kad je nega u pitanju. Radi se o Ani Stojković Elviri koja Editi radi nokte, kao i mnogim drugim poznatim ličnostima u Srbiji.

„Dešava se da dva puta godišnje skinem ili skratim nokte, čisto da se zaželim i da odmorim ako idem na neki put i tih dana se bukvalno osećam kao da nemam ruke. Sreća pa sam naišla umetnika kao što je Ana da može da ispuni sve moje želje, da mi napravi da mi prsti izgledaju duže. Takvim se poslom bavim, sve se slika, svi gledaju… Mnogo mi je važno da uvek imam uredne i dobre nokte“, kaže Edita za Zadovoljnu.

Foto: Mina Dišlenković

Ispričala nam je i kako je „završila“ kod Elvire iako je pre toga 10 godina, od svoje 16, bila verna drugoj devojci.

„Dobila sam preporuku da idem kod nje, rekli su mi da dobro radi nokte. Niko mi nije najavio kakav je čovek i kako vajbuje i kako se ponaša i kako će meni biti sa njom. Nisam ni razmišljala o tome, a onda kad sam krenula da dolazim imala sam malo rezerve jer mi je bilo nerealno da se na prvi pogled s nekim toliko skontaš i da ti neko toliko prija. Mislila sam, čekaj, dobro, možda je ovo prvi utisak, sledeći put će da padnu maske, nešto će tu morati da se izjalovi. Bilo mi je neobično ali nisam mogla da odolim zato što stvarno kida kako radi i onda kad sam provalila kakav je lik, koliko je racionalna, normalna, skromna, ambiciozna, koliko voli svoj posao, koliko poštuje svoje klijente, koliko se žrtvuje. Poptuno je drugačija od svih“, iskrena je Edita.

A koliko nekome ko se bavi javnim poslom i šoubiznisom to znači, najbolje opisuje Editin i Elvirin odnos.

Foto: Mina Dišlenković

„Ona meni svaki put izađe u susret, glupo mi je da je zamolim koliko mi je bitno. Ostane do kasno iako znam da sutra ima neke obaveze od ranog jutra i da će da se raspadne, ali uvek ispoštuje. To nema cenu. Mogu nokti da koštaju koliko hoćeš, ali nema cenu kada ti u tom trenutku treba, a ti znaš da imaš neke bitne obaveze, u ovom slučaju moj posao“, zaključuje.

A za sve one koji bi da se oprobaju u ulepšavanju noktiju, ali i one koji žele da usavrše svoju veštinu i kroz profesionalnu edukaciju dođu do sertifikata za umetnički manikir, sjajna vest je da portal Zadovoljna.rs organizuje prvi srpski Nail Art Masterclass 17. juna u hotelu Hilton u Beogradu, u saradnji sa prestižnim brendom Crystal Nails.

Zvezda tog događaja biće Ana Stojković Elvira, nail art umetnica koja radi nokte najvećim zvezdama u Srbiji. Elvira je sertifikovani internacionalni master edukator za Crystal Nails u kategoriji gel, akril i nail art, višestruko je nagrađivana na svetskim i regionalnim takmičenjima i zvanično je najbolji majstor Srbije čija dela već 13 godina gledamo na crvenom tepihu, ali i u spotovima, reklamama, filmovima, naslovnim stranama i modnim kampanjama.

Elvira će na ovoj jedinstvenoj profesionalnoj edukaciji za umetnički manikir svim zainteresovanima predstaviti i svoj metod rada, i faktore uspeha koji su je u moru onih koji se bave noktima izdvojili kao jednu od najboljih na svetu. Ovo je jedinstvena prilika da učite od najboljih i steknete veštine koje vam mogu pomoći da i sami izgradite svoj biznis – a sudeći po iskustvima, ovo je posao koji ne može da propadne. Karte su u prodaji online preko Tickets.rs.