Najlepše žene sveta gore u Rijaninoj seksi kolekciji veša

Rijana
Foto: AMAZON / Planet / Profimedia

Sinoć je održan modni defile najvećih modnih zverki koje su se razgolitile u seksi donjem vešu s Rijaninim potpisom. Posebnu pažnu privukla je manekenka Irina Šajk, koja se pojavila u zmijskoj koži.

Pevačica Rijana je okupila velika imena mode kako bi predstavila svoju novu kolekciju, a među onima koje su nosile vrele modele u okviru prijekta Savage X Fenty Show Vol. 3 bile su Irina Šajk, Emili Ratajkovski, Behati Prinslu.

Malo ko je ostao ravnodušan kada se lepa Irina pojavila u seksi bodiju od zmijske kože sa velikim prorezom preko stomaka.

Da sve bude još atraktivnije i vrelije, Irina je na sebi imala dosta zlata i maramu koja se poput prave zmije obavijala oko nje.

Emili Ratajkovski je svoje vitko telo pokazala u minijaturnom ljubičastom dvodelnom komadu

S druge strane, Behati je doslovno blistala u metalik donjem delu i malenom ogrtaču bez rukava koji joj je jedva prekrivao grudi.

Poseban momenat bio je kada se i Rijana pojavila na sceni, i to u vatrenom izdanju – u crvenom korsetu od zmijske kože i mrežastim crnim čarapama.

Za kraj sve je ulepšala i modna legenda Sindi Kraford koja se pojavila u dugoj satenskoj zelenoj haljini i pokazala kako se sa 55 godina dominira scenom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI