Najgori autfit najlepše žene sveta

Bela Hadid
Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Prema istraživanju hirurga Hulijana Da Silve iz 2019. godine, Bela Hadid je najlepša žena sveta. S tim su mnogi saglasni, pa je ona trenutno i najtraženija manekenka. Ali i njoj se dogodi modni kiks - što pokazuje nedavni autfit u kojem je uslikana.

Hirurg De Silva, koji je Belu proglasio najlepšom, svoju analizu je zasnovao na merenju veličine i položaja očiju, obrva, nosa, usana, brade i vilice. Utvrdio je da je lice Bele Hadid gotovo savršeno simetrično – tačnije 94.35 odsto.

Pročitajte još:

Nema sumnje da je manekenka prelepa – redovno hoda pistama za najveće svetske modne kuće, zaštitno je lice brojnih kampanja i oduzima dah kada god se pojavi na crvenom tepihu.

Ipak, paparaci su je uslikali u Parizu u autfitu koji nikome nije jasan. Između snimanja, Bela voli da nosi opuštenu, široku odeću, a sve češće spaja komade različitih stilova.

Nekada to izgleda dobro, ali je ovoga puta Bela ličela na bajkera koji se spremio za svečani događaj.

Bela Hadid
Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ni nama nije najjasnije kako je uspela sve ovo da spoji – široke pantalone i mušku belu košulju, pa i kravatu i kožni prsluk.

Pantalone, košulja i kravata zaista lepo izgledaju zajedno, daju nam taj androgeni utisak i podsećaju nas na nešto što bi nosila Marlen Ditrih. Ali onda je Bela na to dodala bajkerski kožni prsluk, kakav bi nosio vaš deda dok vozi moped.

Bela Hadid
Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada je uz to obula još i patike i stavila naočare u stilu devedesetih, uz elegantnu torbu i plasičnu šnalu, dobili smo jedan suludi miks raznih komada koji veze nemaju jedni s drugim.

Da li je Beli neki stilista predložio ovu kombinaciju ili ju je sama sklopila ne znamo, ali sigurno je u teoriji zvučala bolje nego u praksi.

Modna eklektičnost i spajanje nespojivog su uvek poželjni, ali se neka mera mora imati. Bela je, čini se, ovoga puta u tome otišla predaleko.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram