Da li i vas zbunjuje Anđelinina bade-mantil haljina?

Anđelina Džoli
Foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Mantil-haljina u kojoj je Anđelina Džoli izašla na večeru liči na kućni ogrtač i može da bude rizičan izbor ukoliko se ne kombinuje sa decentnijim komadima.

Anđelina Džoli je izašla na večeru sa koleginicom i prijateljicom Elen Pompeo, zvezdom serije „Uvod u anatomiju“. Glumice su sa sobom povele i svoje ćerkice – Anđelina 12-godišnju Vivijen, a Elen 12-godišnju Stelu Lunu, piše Zadovoljna.hr.

Malo i veselo žensko društvo večeralo je u italijanskom restoranu „E. Baldi“ u Beverli Hilsu, poznatom okupljalištu slavnih.

Pročitajte još:

I dok je Elen za ovaj izlazak izabrala odevnu kombinaciju koja se u potpunosti sastojala od crnih komada, Anđelina je bila potpuni kontrast u laganoj beloj haljini koju je kombinovala s klasičnim lakovanim salonkama u „nude“ nijansi.

Anđelinina haljina na prvi pogled je malo zbunjujuća jer je vizualno izgledala kao kućni ogrtač.

Anđelina Džoli
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U pitanju je model koji nazivamo ogrtač-haljinom zbog očigledne sličnost s tradicionalnim kućnim odevnim predmetom. To je zapravo haljina na preklop sa kaišem koji je skuplja u struku, a Anđelinina je još više podsećala na ogrtač jer je u beloj boji.

Anđelina Džoli
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Možda krojem nije najelegantnija, ali zato je definitivno među najudobnijim modelima haljina koje možete imati u svom ormaru.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram