Ketrin Zita Džons iskopirala čuveni šlic Anđeline Džoli

ketrin zita džons i majkl daglas
Foto: Peter Kramer / Zuma Press / Profimedia

Još se pamti kultna haljina Anđeline Džoli sa dodele Oskara koja je u prvi plan istakla šlic i njenu nogu. Sada je sličan model prošetala Ketrin Zita Džons - ali po mnogima manje uspešno od svoje koleginice.

Katerin Zita Džons i Majkl Daglas dobili su čast da na 78. dodeli Zlatnih globusa dodele jednu od najprestižnijih nagrada – onu za najbolji dramski film. Nagrada je pripala filmu Nomadland rediteljke Kloi Zao s Fransis Mekdormand u glavnoj ulozi.

Sasvim očekivano, lepa 51-godišnja Velšanka bacila je u drugi plan svog 76-godišnjeg supruga Majkla.

Ketrin je zablistala u dugačkoj crnoj haljini modne kuće Dolce & Gabbana s vrlo visokim prorezom.

ketrin zita džons
Foto: Cindy Ord / Zuma Press / Profimedia

Mnoge je odmah podsetila na izdanje Anđeline Džoli na dodeli Oskara 2012. godine. Anđelina je na toj dodeli nosila naoko vrlo jednostavnu baršunastu crnu haljinu modne kuće Versace, ali glavni adut haljine bio je visoki prorez i njena noga koja je za tren postala viralni hit.

„Imala sam i mnogo komplikovaniju haljinu, ali odlučila sam se za udobniju. To je bila ta haljina. Mislim da sam se u njoj bolje osećala“, opisala je jednom prilikom Anđelina svoju slavnu haljinu.

Pročitajte još:

Haljina koju je nosila Ketrin kao da je pokušala da konkuriše Anđelini, ali prema mišljenju komentatora s društvenim mreža, ništa ne može nadmašiti to legendarno izdanje.

„Lepa, ali i dalje samo kopija Anđelinine haljine“, jedan je od komentara s Instagrama.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram