Haljina Salme Hajek na dodeli Zlatnih globusa je živa vatra

Selma Hajek
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Dodela "Zlatnih globusa" je možda bila bez publike, ali su zvezde Holivuda došle u glamuroznim izdanjima. Vatrena haljina Salme Hajek svakako je bila jedna od najprimećenijih na dodeli nagrada.

Najneobičnija dodela Zlatnih globusa održala se u hotelu Beverli Hilton. Na 78. dodeli nagrada koje dodeljuje Udruženje holivudskih stranih novinara zbog epidemiološke situacije nije bilo publike.

Pročitajte još:

Nominovano su većinom bili u svojim kućama, a crvenim tepihom i binom prošetali su isključivo prezenteri i voditeljke Tina Fej i Ejmi Pouler.

Među prezenterima je bila i glumica Salma Hajek. Predstavila je film „Nomadland“ redateljke Kloi Zao koji je osvojio nagradu za najbolji film u kategoriji drama.

Slavna 54-godišnjakinja za dodelu je odenula predivnu haljinu modne kuće Alexander McQueen u jarkoj crvenoj nijansi. Vatrenu haljinu nadopunila je nakitom cenjena američke draguljarske kuće Harry Winston.

Selma Hajek
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Ovim izdanjem Salma se vratila boji koja ju je nakon dodele 2003. godine smestila na liste najbolje odevenih glumica. Lepotica je tada na dodelu došla u vrlo jednostavnoj, ali zbog boje efektnoj haljini dizajnera Narcisa Rodrigueza. Tada je još jednom pokazala zašto se upravo crvena smatra jednom od najmoćnijih i najpoželjnijih boja za glamurozne dodele.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram