Crvena haljina Viktorije Bekam je praznik za sebe

Viktorija Bekam
Foto: LEON NEAL / AFP / Profimedia

Praznici su obojeni u crveno, a to dobro zna i dizajnerka Viktorija Bekam, koja u svojoj kolekciji ima savršenu zimsku haljinu.

Kreacije Viktorije Bekam su neostvarena želja miliona žena širom sveta – praktična elegancija, svedeni krojevi i luksuzni materijali njene odeće osvajaju svet iz sezone u sezonu.

A najbolja reklama za modnu kuću bivše „spajsice“ je ona sama – Viktorija je plenila pažnju kada se u Londonu pojavila u crvenoj haljini koja je praznik za sebe.

Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

U pitanju je svilena haljina laskavog kroja koji pristaje većini žena –  sečena je baš gde treba, sa gornjim delom u formi košulje. Kreacija je u idealnoj crvenoj nijansi, krasi je kragna sa tračicama koja je hit ove sezone, i neobični karner koji joj daje nonšalantnu lepršavost.

Haljina je glamurozan, klasičan komad koji lako možete nositi iz zime u zimu, ali je ipak cena vrtoglava – iz Srbije je možete naručiti za 205.900 dinara!

Foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Pročitajte još:

Viktorija je svoju kreaciju stilizovala na neočekivan način. Dobro poznata color-block kombinacija boja, na koju se ipak malo žena usudi, crvena i pink. Autfit britanske dizajnerke primer je koliko to može dobro da izgleda.

Ona je crvenu haljinu kombinovala uz pink VB 90 salonke. Koštaju 59.700 dinara.

Dok je Viktorijin stil uglavnom mimimalistički, ona gotovo uvek bira razigrane i neobične cipele – to je njen zaštitni znak.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram