Prada hibrid Bele Hadid košta više od letovanja na Maldivima

Bela Hadid
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najpopularnija manekenka današnjice, Bela Hadid, zakoračila je u oštru njujoršku zimu u komadu koji je mnoge zbunio. Ne znamo da li je ono što nosi kaput ili jakna, ali znamo da je papreno skupo delo modne kuće Prada.

Modni hibridi uvek imaju nesrećnu sudbinu – setimo se patika sa platfomama, Isabel Marant modela koji je uskoro dobio gomilu užasnih klonova. Ne znamo da li će novi trend koji je prošetala Bela Hadid zaživeti, ali u pitanju je komad koji ili volite ili mrzite.

Pročitajte još:

Manekenka je snimljena u Njujorku u šuškavom kaputu, odnosno Prada jakni kroja kaputa.

Sigurno je da dobro greje, a na vitkoj Beli kaput-jakna je izgledao predimenzioniran. Cena ovog komada je oko 2.000 evra.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bela je ovu neobičnu jaknu uklopila u pravu retro kombinaciju. Nosila je isprani džins, klasične crne patike sa belim pertlama, kao i šal u neon pink boji.

Askesoari u vidu ogrlice, naočara i upečatljive gumice za kosu samo su doprineli celokupnom utisku autfita iz devedesetih.

Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Šuškave“ jakne sigurno su jedna od najtoplijih stvari koju možete da nabavite za zimu, međutim većina bira modele koji su više strukirani ili imaju krznene detalje.

Retko kada vidimo šuškavu jaknu u obliku kaputa, a Prada verzija izgleda veoma sportski, ali čini se i dosta teškom za stilizovanje.

Da li biste nosili nešto ovakvo i na koji način? Pišite nam u komentarima!

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram