Najbolje obučene žene na Instagramu trenutno su lude za istom jaknom

Foto: Credit line: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Košta 205.535 dinara.

Retko koji komad izazove toliko pažnje da preko noći postane popularan i obožavan među zaljubljenicama u modu. Međutim, dovoljno je da samo bacite pogled na Instagram kako biste videli da se jedan model jakne u poslednje vreme svuda pojavljuje.

Koliko god da smo uživali u jeseni, jedva smo dočekali hladnije dane kako bismo iz garderobe izvukli omiljene teddy kapute i jakne. Što se modela tiče, izgleda kao da je high street i dizajnerska ponuda bogatija nego ikada, a dostupni su modeli za svačiji stil.

Jedan od trenutno najtraženijih je sa potpisom brenda Toteme koji nose najbolje obučene žene na Instagramu.

Baš poput toplog zagrljaja, Totemeova jakna u bež boji je mekana, ravno krojena i ukrašena detaljima od crne kože, što je čini savršenim komadom koji će utopliti predstojeće zimske dane.

Popularnost ove jakne verovato dolazi zbog njene toplote, a opet je tako krojena da može da se kombinuje uz klasične, bejzik i elegantne komade. Ova bež nijansa može da se nosi uz većinu boja, što je dodatni plus.

Toteme leather-trummed shearling jacket košta 1.850 dolara, odnosno 205.535 dinara, i možete je poručiti na njihovom sajtu.

Nego, da li mislite da je ova jakna vredna ovolike pažnje?

***

BONUS VIDEO: Majdini autfiti za pet dana putovanja – šta da spakujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram