Bosanska Kim Kardašijan je najveća kolekcionarka Birkin torbi

Lejla Hajrović Foto: Instagram/leylahajrovic

Lejla Hajrović nosi najskuplje torbe na svetu.

Lejla Hajrović je prava kolekcionarka Hermes Birkin torbi. A, ako samo jedan pogled bacimo na njen ormar videćemo brendove poput Louisa Vuittona, Hermesa, Chanela, Diora, pa opet Hermesa…

Malo ko nije čuo za francusku modnu kuću Hermes koja je do pre nekoliko godina imala listu čekanja za poznatu torbu Birkin. Iako ista lista više ne postoji, ovaj komad je i dalje jedan od najskupljih i najprestižnijih u modnom svetu, a to vrlo dobro zna i Lejla.

Influenserka Lejla Hajrović, poznata i kao supruga fudbalera Izeta Hajrovića, nedavno je na Instagramu objavila fotografiju još jedne Birkin torbe.

Reč je o srednjem modelu narandžaste boje.

Mada, dovoljan je samo jedan mali osvrt na njen Instagram, gde možemo da vidimo pravu kolekciju Birkin torbi – od najmanjih modela, preko personalizovnih i limitiranih do najskupljih.

Mnogi kažu, a među njima i Lejla, da je Birkin odlična investicija jer joj cena iz godine u godinu raste. Iako u svom ormaru ima dosta ovih torbi, čini se da Lejla ne planira da stane sa kupovinom novih modela.

Lejla je poznata i kao žena koja itekako uživa u modi, prati trendove i obožava skupocene krpice.

Gucci, Prada, Dolce&Gabbana, samo su neki od luksuznih brendova čije komade Lejla ima u svom ormaru.

Inače, cene ovih trobi se kreću od par hiljada evra, pa sve do pola miliona, za koliko je prodat model Diamond Himalaya ove godine.

Ovaj, možda i najskuplji aksesoar sveta, izrađuje se od najfinije kože, teleće, ali i krokodila, koze i guštera, a unutrašnjost je obložena jagnjećom ili kozijom kožom. Detalji na torbi, poput bravica, kopči i ključeva obloženi su paladijumom ili zlatom, a negde su i od dijamanata.

Hermes torbe prave se ručno i to specijalnom metodom starom dva veka, a svaki komad je sašiven, poliran i ručno obojen veoma pedantno i sa najvećom pažnjom.

Inače, Lejla je rođena u Cirihu, ali je poreklom iz Bosne i Hercegovine, kao i njen suprug Izet.

***

BONUS VIDEO: Šminkerka Konstrakte stvara magiju pred nastup

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram