Modni okršaj naših glumica na crvenom tepihu FEST-a: Jovana Stojiljković kao najbolje obučene šik Francuskinje

Jovana Stojiljković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tokom trajanja FEST-a koji je sinoć svečano zatvoren, pet srpskih glumica su privukle veliku pažnju odevnim kombinacijama.

Dodelom nagrada i premijerom filma „Ruski konzul“ reditelja Miroslava Lekića sinoć je svečano zatvoren 52. FEST. Među brojnim poznatim ličnostima koji su tokom trajanja FEST-a prodefilovale crvenim tepihom, istakle su se srpske glumice – Paulina Manov, Nada Macanković, Tijana Čurović, Jovana Stojiljković i Milica Janevski.

Tijana Čurović

Dusan Milenkovic/ATAImages

Glumica Tijana Čurović došla je na zatvaranje festivala kao podrška suprugu Slaviši Čuroviću koji je deo glumačke ekipe „Ruskog konzula“ i za tu priliku odabrala je šik crno-belu odevnu kombinaciju.

Tijana je nosila rebrasti model midi-suknje u beloj boji u kombinaciji sa bluzom s prorezom iznad grudi, dok je u predelu struka imala crnu traku. Autfit je upotpunila vanvremenskim komadom – crnim sakoom.

Nada Macanković

Dusan Milenkovic/ATAImages

Glumica Nada Macanković zablistala je u crnoj haljini sa cirkonima u predelu dekoltea i ramena. Toaleta je mini-dužine i imala je duge rukave. Od obuće je izabrala crne cipele s visokom potpeticom.

Paulina Manov

Dusan Milenkovic/ATAImages

Paulina Manov je takođe odrabrala crnu haljinu, ali jednostavniji model od Nadinog.

Ona je na crvenom tepihu pozirala u društvu kolege Nebojše Dugalića u monohromatskoj kreaciji midi dužine koja je pripijena uz telo.

Preko je ponela bolero u istoj nijansi i od istog materijala, dok je od obuće nosila cipele sa kaišićima oko članaka i sa sitnim, ali efektnim kristalčićima.

Jovana Stojiljković

Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Stojiljković je na crveni tepih ovogodišnjeg FEST-a zakoračila u društvu partnera Gorana Bogdana i oduševila je šik stajlingom.

Zvezda serija „Jutro će promeniti sve“, „Ubice mog oca“, „Vera“ i „Južni vetar“ ponela je odevni komad savršen za prelazni period.

U pitanju je lagani mantil u bež boji koji na prvi pogled podseća na tanku pelerinu.

Milica Janevski

Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milica Janevski je na crvenom tepihu pozirala u društvu kolege Mladena Sovilja, a svojim autfitom i ona je privukla pažnju.

Milica je odabrala crnu kombinaciju, koju je razbila sa visokim potpeticama na špic u narandžastoj boji. Ona je ponela crne pantalone za širokim nogavicama dok je preko nosila crni kaput. Od modnih detalja imala je crnu torbu „Replay“.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram