Ko je pobednica u modnom dvoboju prvih dama – Tamara Vučić ili Olena Zelenska

Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia, Vesna Lalić/Nova.rs

Koja vam ima bolji stil?

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić razgovarala je sa prvom damom Ukrajine Olenom Zelenskom, a teme razgovora, koji je inicirala supruga ukrajinskog predsednika, bile su humanitarna kriza i želja za što bržim uspostavljanjem mira.

Tamara i Olena su razgovarale preko video poziva, a ovom prilikom obe žene su bile u crnim kombinacijama.

Tamaru, ali i Olenu često viđamo u svedenijim, elegantnim izdanjima, koja su u savršenom skladu sa njihovim ličnostima i pozicijom, a tako je bilo i ovog puta.

Foto: PREDSEDNISTVO SRBIJE/ DIMITRIJE GOLL

Tamra Vučic je za ovaj poziv obukla crne pantalone, svilenu košulju u istoj boji sa belim detaljima oko ruku i vrata. Na licu je imala diskretnu šminku, dok joj je kosa bila blago uvijena. Tokom razgovora je bila vidno raspoložena i u par navrata je imala osmeh na licu.

Slično prvoj dami Srbije, i Olena Zelenska se pojavila u crnom. Naime, imala je crni sako sa kratkim rukavima, diskretnu ogrlicu i takođe blago talasastu kosu.

Foto: PREDSEDNISTVO SRBIJE/ DIMITRIJE GOLL

Prve dame sveta često znaju da nas oduševe elegantnim, prefinjenim kombinacijama, koje modni kritičari u većini slučajeva hvale. U toj grupi, čiji se stil hvali, i o kom se piše u modnim časopisima nalaze se Tamara Vučić i Olena Zelenska, a ovo su neke od njihovih najboljih kombinacija.

Kada se nedavno pojavila na Bočelijevom koncertu, Tamara je zablistala u dugoj, crnoj haljini sa roze detaljima.

Tamara Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Olena Zelenska je prepoznatljiva po svom otmenom i sofisticiranom stilu, a to je dokazala i kada se pojavila u dugačkoj žutoj haljini. Kako bi čitav stajling začinila, dodala je čipkaste rukavice u istoj boji.

Da se ne pojavjuju samo u strogo poslovnim kobinacijama, dokaz su i fotografije u haljinama, na neobaveznim događajima.

Na modnoj reviji koja se održala u rezidenciji ambasade Sjedinjenih Država, Tamara se pojavila u vatreno crvenoj haljini.

Tamara Vučić Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Olena je na svom Instagram profilu podelila fotografiju povodom Dana deteta sa porodicom, a tom prilikom imala je opušteno dugu haljinu na pruge.

Inače, ovo nije prvi susret Tamare Vučic i Olene Zelenske. Supruga predsednika Srbije posetila je Kijev  prošle godine, gde je učestvovala na samitu prvih dama i gospode, održanom 23. avgusta 2021.

Taj skup organizovala je Olena, a pored Tamare prisustvovale su prve dame Letonije, Brazila, Litvanije, Libana…

Na mrežama je objavljen i snimak Tamare Vučić, u kojem je ona predstavila našu zemlju u vremenima pandemije. Spot je sniman upravo za potrebe pomenutog samita u Kijevu, a u njemu Tamara Vučić obraća na engleskom i na srpskom jeziku, na obali reke Save.

Nosi pletenicu na vrhu glave, što je prepoznatljiv stil ženske frizure istočnoevropskih Slovena, međutim, taj video više nije dostupan na internetu.

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram