Srpska političarka u venčanici godine

Nina Stojaković Foto: Instagram/cravingsbyninochka

Venčanica koja oduzima dah.

Najlepši par na našoj političkoj sceni juče se venčao.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović i njegova izabranica Nina Stojaković izgovorili su juče sudbonosno „da“ na jednom salašu u Čeneju, u blizu Novog Sadu.

Pavle i Nina napravili su proslavu za porodice i prijatelje u prirodnom okruženju, a venčanju su prisustvovale mnogobrojne ličnosti sa javne scene.

Pavle je za ovaj događaj izbrao crno svečano odelo, dok je mlada izgleda elegantno u beloj venčanici sa dugačkim velom.

Nina je fotografiju sa svog venčanja podelila sa pratiocima na svom Instagram profilu, kada su svi primetili neobične detalje na njenog venčanici.

Bela haljina koja prati liniju tela ima predimenzionirani gornji deo sa bogatim, slojevitim, elegantnim rukavima.

Pored fotografije mlada je napisala: „Na prvi pogled znam, izabrala sam odlično“, a čestitke ispod fotografije samo su se ređale.

„Ćestitamo“, „Najlepši par“, „Bravo, savršena venčanica“, „Najlepša mlada“…

Inače, Nina Stojaković je politikološkinja i politička aktivistkinja koja je pokrenula prošle godine u decembru najveći talas ispovesti žena na društvenim mrežama o problemu nasilja.

Nina je pokrenula inicijativu na društvenim mrežama pod haštagom #NisamPrijavila, gde je objavljeno više od 25.000 tvitova o slučajevima nasilja nad ženama.

Tome je prethodio niz njenih objava, gde je pisala o nasilju koje je doživela njena sestra od strane bivšeg partnera i poznatog repera, ali i ukazala na nezainteresovanost policije u trenutku kada je njena sestra pokušala da prijavi sličaj u policijskoj stanici u ulici Milana Rakića u Beogradu.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram