Moćno odelo Beograđanke koje će vam uvek biti kec u rukavu

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Kada želite da izgledate kao žena koja poseduje 70 odsto akcija neke moćne kompanije, tu su odela. Tradicionalno su muška odeća, ali su ih žene odavno prisvojile i učinile seksepilnim. Doživela su svoj veliki povratak, a koliko dobro izgledaju pokazuje autfit jedne Beograđanke.

Ne treba da ih nosimo samo na svadbu ili neku drugu svečanost – ako odela uvrstite u svoj svakodnevni garderober, nećete se pokajati. Odelo koje vam stoji kao saliveno garantovano diže samopouzdanje, a danas je izbor veliki: od onih dobro ukrojenih do kežual varijanti.

Jedno baš moćno, koje se može stilizovati na razne načine, prošetala je Knez Mihailovom ulicom Jelena.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Jelena je direktorka marketinga u Muzeju iluzija, a njen autfit je savršen spoj poslovnog stila i udobnosti koja nam je neophodna za dnevno funkcionisanje.

Odelo je savršene nijanse koja je negde između bež i mint zelene boje. Pantalone su ravnog kroja, dok je sako nešto duži i izgleda kao da je pozajmljen iz muškog ormara.

Baš to je sada veliki trend – nositi odela koja izgledaju oversize u neutralnim, minimalističkim bojama – obavezno uz patike.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Jelena je odelo pronašla u Zari, dok su patike Massimo Dutti.

Top sa cvetnim motivima, koji je idealna prolećna dopuna odelu, Jelena je sama dizajnirala. Jednostavna ogrlica i okrugle naočare su sasvim dovoljni aksesoari za ovu kombinaciju.

Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Ukoliko razmišljate o kupovini odela, ovakav kroj neće skoro izaći iz mode. Dakle, birajte širi kroj pantalona umesto cigaret modela, jer bolje izgleda uz patike.

Razmišljate o boji koja će vam biti najviše praktična – sa crnom i sivom nikada nema greške, ali vam  svetlije nijanse ostavljaju više prostora za igranje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram