Devojka Knezom prošetala čizme za kojima su se svi okrenuli

Moda i lepota 14. feb 202113:39 > 17. maj 2021 11:52
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Moda pre svega treba da bude zabavna, da nam izmami osmeh i učini da se osećamo poletno i neodoljivo. Često baš tu moć imaju neki posebni komadi koje jedva čekamo da obučemo i u kojima uvek zablistamo. Jedna devojka je Knez Mihailovom ulicom prošetala čizme u kojima je jednostavno zračila šarmom i pozitivnom energijom.

Odmah smo primetili Miličine čizme, koje su upečatljive, nesvakidašnje i šik – ali su takođe stilizovane na zanimljiv način.

Verujemo da nismo jedini, jer ovaj glamurozni, metalik komad jednostavno privlači poglede, posebno uparen sa vatrenom crvenom bojom. U pitanju su zlatne čizmice jednog domaćeg brenda, kako nam je kasnije otkrila ova devojka.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Milica radi u turizmu, a kada smo je sreli, baš se vratila iz Brazila. Sigurno je sa sobom ponela malo razigranog duha te južnoameričke zemlje, jer su boje na njoj plesale u neodoljivom ritmu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Nagužvane“ zlatne čizme zanimljive teksture i idealne dužine, odlično su istaknute crvenom košuljom i kaputom, ali i klasičnim komadom koji većini žena odlično pristaje – suknjom mini dužine.

Crvena boja izgleda veoma dobro u kombinaciji sa crno belim tufnicama, a crni aksesoari u vidu kaiša i torbice tu su da malo umire ovaj raskošni spoj boja.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kako ima tu privilegiju da često putuje, Milica je svoj autfit sastavila od odeće iz svih krajeva Evrope.

Pročitajte još:

„Košulju sam kupila u Parizu, kaput u Rimu, a torbu sam dobila iz Švajcarske“, otkrila nam je ona, dodavši da je suknja iz Zare.

Ipak, ključni komad njene kombinacije – zlatne čizme – Milica je pronašla u Beogradu. U pitanju je obuća LILU shoes.

„Slučajno sam prošla pored radnje i zaljubila sam se“, rekla nam je kroz osmeh.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Rekla nam je ponešto i o svojim potrošačkim navikama.

„Garderobu kupujem nasumično, na putovanjima. Volim da kupujem domaće brendove koji nisu preskupi“, kaže Milica.

Njen autfit idealan je za posao, ali lako možemo da ga zamislimo i u „svečanijim“ prilikama. Midi suknja i košulja su provereno dobar spoj, a kako metalik čizme nije lako stilizovati, neka vam Miličina ideja bude lepa inspiracija.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram