Beograđanka nosi boho kaput i čizme domaćih brendova

Moda i lepota 07. feb 202122:18 > 17. maj 2021 11:54
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kaput i čizme su najvažniji komadi zimskog garderobera, u kojima provodimo najviše vremena tokom hladnih meseci. Zato je važno da budu kvalitetni i dobro usklađeni. Jedna Beograđanka postigla je baš takav šik efekat svojom kombinacijom kaputa i obuće - koji su domaće proizvodnje.

Nije loša ideja da se povremeno odmaknemo od najpopularnijih high street radnji u kojima kupuju svi, pa da istražimo šta to može da nam ponudi domaće tržište.

Zabluda je da su domaći brendovi preskupi, jer uglavnom kvalitet njihove robe opravdava cenu, koja je tek neznatno viša u odnosu na brendove koje srećemo u tržnim centrima. Uostalom, „spora kupovina“ proizvoda domaće proizvodnje jedan je od načina da se iščupate iz kandži brze mode, koja zagađuje planetu.

Lep primer za sjajne komade srpskih konfekcija videli smo u autfitu Katarine, koju smo sreli u Knez Mihailovoj.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Katarina je nosila skladnu kombinaciju braon i maslinasto zelene boje – spoj dva tona koji uvek izgleda fantastično u dnevnoj, poslovnoj varijanti. Ova devojka se baš vraćala sa posla – ona je nesuđena novinarka, koja trenutno radi u IT firmi.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Katarina je dugi kaput sa lepom krznenom kragnom pronašla u domaćoj konfekciji Modus, dok su visoke braon čizme takođe „srpskog porekla“ – našla ih je u Obući Simić. Veliku torbu praktičnu za svaki dan našla je u radnji Glam up.

Nosila je još jedan hit sezone – kožne pantalone, koje je kupila u H&M-u. Svoj autfit je istakla aksesoarima – toplim, velikim šalom koji je „povezao“ njen kaput i čizme, dok njen nakit i „lenonke“ prizivaju leto i u sumornom zimskom danu u Beogradu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Katarina nam je opisala svoj stil – nije nas iznenadilo da joj se dopada moderan hipi fazon.

„Volim boho varijantu. Znači, previše nakita, zemljane boje kao što su maslinasto i braon“, rekla nam je.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Takođe nam je ispričala na koji način inače pronalazi baš dobre komade.

Pročitajte još:

„Kupujem gde ima zanimljivih stvari. Obično jurim sniženja i gušt mi je da kupim fantastičnu stvar koja je prelepa za male pare“, kaže Katarina.

A mi smo potpuno u saglasnosti sa njom – istražujte najbolje ponude i pogledajte nekada i šta nude domaće radnje – možda se prijatno iznenadite.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram