Profesorka spojila dva komada koji su najveći trend proleća

Street style
Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Nakon meseci provedenih u karantinu i raznim ograničenjima, ne čudi što smo kad je moda u pitanju prigrlili elegantnije komade. Rekli smo zbogom trenerkama, a pozdravili blejzere i mokasine - oba trendi komada obukla je jedna profesorka koju smo sreli u Knez Mihailovoj.

Beograđanke uvek na odličan način isprate vodeće trendove sezone – na ulicama prestonice uvek primetimo kako su hit komade inkorporirale u svoj stil.

Pročitajte još:

Poslednjih meseci, modna scena bruji o povratku klasičnih, elegantnih komada koji unose dozu glamura u vašu svakodnevicu.

Mnoge zvezde i modne ponele su kožni blejzer i mokasine, a jedna Aleksandra nam je pokazala kako da ih nosite u dnevnoj varijanti.

Street style
Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Ona je profesorka engleskog jezika, koja je odabrala kožni ukrojeni sako – odličnu alternativu već dosadnoj bajkerskoj jakni.

Spojila ga je sa jednostavnim kožnim mokasinama i torbom. Aleksandrin izbor bile su udobne, ravne crne farmerke dubokog stuka, uz koje je nosila maslinasto zelenu košulju na pruge.

Street style
Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

„Važno mi je da se osećam dobro i da su prijatni materijali“, rekla nam je Aleksandra, koja od glave do pete nosi popularni italijanski brend dostupan u Srbiji.

Street style
Foto: Dragan Mujan/Zadovoljna.rs

Autfit ove profesorke dokaz je kako treba uložiti u kvalitetne komade koje najčešće nosimo – kao što su blejzer i cipele.

Uz kvalitetnu odeću, svakog dana ćete izgledati dobro, a takođe će vam dugo trajati.