Autfit šik Beograđanke nas je teleportovao u Italiju

Moda u Beogradu Street style
Lepo obučene žene prolaze kroz grad Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Italijanke godinama važe za najbolje obučene žene sveta, ali im Beograđanke pariraju u dobrom stilu. Modna kombinacija jedne šik bankarke dokaz je za to.

Ko je imao sreće da se prošeta ulicama Milana pre pandemije, sigurno je uočio mnoštvo savršeno obučenih ljudi. Italijani su oduvek bili majstori mode – dovoljno je da se setite svih velikih brendova sa bogatim tradicijama, kojima je sedište upravo u mediteranskoj zemlji.

Kvalitetni materijali, promišljeni krojevi, odmerenost i nonšalantna elegancija su odlike italijanske mode, a sve navedeno krasi autfit Vesne, šik bankarke koju smo sreli u centru Beograda.

I to na baš zgodnom mestu – pored jedne vespe, koja nam je poslužila kao odličan modni rekvizit.

Moda u Beogradu Street style
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Vesna je nosila autfit koji je oličenje dnevne elegancije. Uparila je samo dve klasične boje – crnu i belu – ali nipošto ne izgleda dosadno. Baš naprotiv, zahvaljujući igri proporcija izgleda veoma skladno i šik.

Odabrala je suknju idealne dužine, lepršavog materijala i neprolaznog dezena sa tufnama. Uz jednostavnu crnu bluzu je dodatno istakla upečatljivu suknju, a suptilna ogrlica je lepo zaokružila Vesninu modnu priču.

Moda u Beogradu Street style
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Klasične špicaste salonke nikada neće izaći iz mode, a uz ovu dužinu suknje su odličan izbor, jer dodatno izdužuju čitavu figuru.

Četvrtasta torba je praktična, ali i elegantna u svojoj jednostavnosti.

Moda u Beogradu Street style
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nije nas iznenadilo kada nam je Vesna otkrila da je suknju kupila upravo u Italiji.

Pročitajte još:

„Moj stil je ženstven, ali razlikuje se kada idem na posao i privatno. Kada putujem, volim da kupujem. Rado kupujem i domaće brendove, gde god me privuče nešto lepo. Ne dajem prednost brendiranim stvarima po svaku cenu“, otkrila nam je Vesna.

Uspela je da retro dezen učini modernim, a njena jednostavna, efektna kombinacija idealna je za posao, ali se vrlo lako može nositi i u večernjim varijantama.

Svakako, Vesna ima italijanski recept za dobar stil.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram