Milica Vujović otkriva šta će biti s Lolom u nastavku „Munja“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Oduševila je!

Kada se Milica Vujović pojavila na modnoj pisti humanitarne revije „Dokaži bajku“, mogli ste da osetite kako se energija u klubu Karbon promenila. Glumica, koju ćemo uskoro gledati u nastavku kultnog filma „Munje“, prošetala je vedru haljinu Somborskih šnajderki i osmehom podržala ove hrabre žene.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Gosti revije su mogli da vide i licitiraju haljine koje su lično dizajnirale i šile Somborske šnajderke, žene koje su se spasle od partnera nasilnika i posle sigurne kuće odlučile da pomognu i drugim ženama. Sav prihod namenjen je šnajderaj centru u kojem će one moći nesmetano da rade.

Revija „Dokaži bajku“ održana je uz pokroviteljstvo kompanija Shoppster i McDonald’s. Sve kreacije Somborskih šnajderki koje nisu prodate na licitaciji moći će da se kupe na sajtu Shoppstera.

Reviju je podržala kompanija Ball Packaging sa projektom „Svaka limenka se računa“, i to tako što je obezbedila vodu u limenkama u cilju smanjenja upotrebe plastike. Aluminijumska limenka je ambalaža koja može da se reciklira 100% neograničen broj puta sa minimalnim gubicima.

Foto: Promo

Milica Vujović ponela je žutu haljinu sa motivima suncokreta i asimetričnim izrezom.

Dozu buntovništva donela je njena neobična frizura i hod koji je bio pun poleta i dobre enegije.

„Super sam se provela i moram da priznam da ne znam mnogo ovakvih događaja, tako da se nadam da je ovaj prvi u nizu. Ako smo probili led, to je već nešto“, rekla je glumica za Zadovoljna.rs.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Milica kaže da joj je bila velika čast što je mogla na ovaj način da podrži Somborske šnajderke.

„Vitni Hjuston je lepo rekla: ‘I’m every woman’. Nasilje je prisutno u našem društvu više nego što se o tome priča i ima ga u svim slojevima. Somborske šnajderke su hrabro istupile iz jedne stvarnosti koja se dešava. Možda je ovo jedan početak, da se probudi svest o jednoj teškoj situaciji u porodici – konačno je došlo vreme da se o tome priča. Velika mi je čast što sam imala prilike da dam svoj doprinos i uvek ću biti raspoložena za to“, jasna je glumica.

Dok sa nestrpljenjem čekamo da ponovo gledamo Milicu u kultnoj ulozi Lole u drugom delu „Munja“, glumica nam je dala nagoveštaj šta će se desiti sa omiljenom filmskom buntovnicom.

„Lolina pozicija u drugom delu ‘Munja’ se dosta poklapa sa položajem žena u društvu. Neposrednim posmatranjem mi možemo da shvatimo šta je maksimum žena u društvu. Ima uspešnih žena, ali trebalo bi da ih je mnogo više. U jednom trenutku je bila priča da domaćice trebalo da dobiju novac za rad u kući, ali tu bi se desio veliki problem: šta ćemo sa ženama koje idu na posao, pa ih sve to čeka kad dođu kući“, zapitala se Milica.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Milicu dugo nismo gledali na ekranima, a za naš portal otkrila je i da je za odsustvo imala dobar razlog.

„Zapravo sam čekala da vidim kako će da uloga proći, toliko mi je godina trebalo da steknem samopouzdanje. Sad pošto je moja uloga ispala toliko efektna i moja pesma toliki hit, spremna sam za dalje pobede – ali nisu to pobede za mene, nego pobede za sve žene“, zaključila je glumica.

Foto:Promo

***

BONUS VIDEO: Revija Somborske šnajderke 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram