Pop i Lola iz Munja 21 godinu kasnije: Selfi koji nagoveštava spektakl

Foto: Youtube printscreen / Kulijana Life

Munje, opet!

Sergej Trifunović nas je jednim selfijem vratio kroz vreme – pravo u 2001. godinu, kada je izašao kultni srpski film – Munje!

Do sada neprevaziđena komedija o nadrealnom beogradskom noćnom životu dobija svoj nastavak.  U toku je snimanje filma Munje, opet – a Trifunović je izazvao talas oduševljenja kada je pozirao sa koleginicom Milicom Vujović. Ona je tumačila lik Lole.

Čuvena je anegdota o tome kako je Milica dobila ulogu. Ona nije profesionalna glumica, već ju je za ulogu u filmu predložio Sergej Trifunović, o čemu je on jednom prilikom i pričao.

„Vozio sam se tridesetkecom. Samo sam ugledao neka neverovatna dva oka. Nikad pre toga nisam startovao devojku u autobusu. Milica i ja postali smo vrlo dobri prijatelji. Kad nam je trebala devojka za lik Lole, bio sam sto posto ubeđen da je ona savršen izbor“, rekao je za „Nedeljnik“.

Inače, snimanje nastavka kultnog ostvarenja počelo je prošle godine. Filmski centar Srbije odobrio je novac za snimanje filma „Munje opet“, u režiji Radivoja Raše Andrića i po scenariju Srđana Anđelića, dvojca koji je radio film i prvog puta.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram