Melani Grifit u jedinim helankama na koje niko nema zamerku – čak ni stroga Ana Vintur

Prema brojnim internet anketama ovaj model je najpopularniji i najtraženiji,

Američka glumica Melani Grifit ne pojavljuje se često u javnosti. Povremeno dođe na neku premijeru ili svečani događaj, ali uglavnom se drži dalje od svetla reflektora. Radoznali  paparaci najčešće je uslikaju prilikom odrađivanja svakodnevnih obaveza.

Ovaj put snimili su je na izlasku iz salona jednog od najpopularnijih frizera u Holivudu, Krisa Mekmilana. Na dugačkom spisku njegovih slavnih klijentkinja nalaze se Dženifer Aniston, Sindi Kraford, Riz Viterspun, Nikol Kidman, Džulija Roberts, Dženifer Lopez, Salma Hajek, En Hatavej, Sara Džesika Parker i mnoge druge poznate žene, a među njima i Melani.

Melani
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna 65-godišnjakinja obukla je vrlo jednostavnu, ležernu i pre svega udobnu kombinaciju za posetu frizeru. Uz majicu dugih rukava u bež boji nosila je kraće crne helanke i patike na navlačenje s potpisom modne kuće Gucci.

Melani
Foto: Bris / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kada se malo bolje pogledaju fotografije Melaninih dnevnih kombinacija, može se zaključiti da su crne helanke jedan od njenih omiljenih odevnih komada. Nosi ih često, u raznim prilikama i ne samo uz sportske odevne komade i obuću, piše Zadovoljna.hr.

Melani
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nije Melani jedina koja obožava crne helanke. Prema brojnim internet anketama, upravo je taj model najpopularniji i najtraženiji, a modni poznavaoci kažu da je i najbolji.

Na primer Ana Vintur je priznala je kako nije velika obožavateljka ovog odevnog komada, ali taj model toleriše. „Moje je mišljenje da najbolje izgledaju u crnoj boji“, rekla je u rubrici Go Ask Anna na Youtube kanalu magazina Vogue.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram