Marica je prošetala Knezom u papučama koje su zaludele svet i neodoljivo podseća na šik Francuskinje

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Beograde dobro jutro, uz dašak hladne Švedske i modernog Singapura.

Dan pre vikenda obično ide uz malo više kreativnosti i inspiracije za zanimljive stajlinge, a jedan baš takav primer smo uočili u street style patroli ovog petka.

Maricu smo sreli u laganoj šetnji, a njen autfit nas je obasjao umesto sunca koje se tek polako probijalo. Ona je odigrala fantastičnu igru boja, te je jarko zelenu košulju presekla crnim lanenim pantalonama, a na nogama je imala ultra popularnu domaću verziju Birkenstock papuča, koje su zaludele svet zahvaljujući filmu Barbi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marica nam je otkrila da je trenutno na odmoru u Beogradu, ali da već duže živi u Singapuru i da je upravo ovaj njen stajling odraz mode ovog azijskog ostrva. U jednom od najužurbanijih gradova na svetu nema mesta za uske i sve one komade koji vas usporavaju ili kontrolišu pokrete. Marica dodaje i da primećuje tu razliku u odnosu na srpsku prestonicu, gde ženama tesne haljine ili farmerke ne predstavljaju nikakvu prepreku u svakodnevnim obavezama.

Iz Singapura je donela i fantastičnu dugačku ogrlicu čija boja se menjala na suncu, dok su se u hladu na crnoj pozadini ocrtavali beli cvetovi. Ovaj aksesoar je perfektno legao na jarko zelenu Ivko košulju, pa je sve zajedno delovalo kao mini umetnički koncept.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Ležerne lanene pantalone je pre nekoliko godina donela iz Švedske. Ovaj model je upravo jedan od omiljenih izbora žena svuda u svetu, a samo na beogradskim ulicama smo sreli još nekoliko devojaka u sličnim komadima. Mogu se kombinovati na razne načine, od elegantnog autfita uz efektnu košulju, možete lako napraviti bombastičnu biznis kombinaciju, dok ćete se u njima odlično osećati i u parku sa detetom ili opuštenoj šetnji sa drugaricom.

Jedan od neizostavnih modela, svakog leta se ove pantalone vraćaju u modu, a Francuskinje ih obožavaju. Iako ih najviše viđamo u belim, bež i crnim nijansama, prugasti model nije ništa manje popularan. Njega zbog opuštenog izgleda nazivaju još i pidžama-pantalone, pa pored navedenih opcija ih možete poneti i na plaži, ili čak i na spavanje?

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Marica je za jedno aktivno druženje odabrala udobne i stajliš Grubin papuče sa metalnim kaiševima. Pre svega su vrlo prijatne jer ovih dana temperatura oscilira od hladnjikave do prevruće za tili čas, a ovaj izbor vam garantuje da ćete lako i opušteno napraviti preporučenu dozu koraka, bez brige o žuljevima i znoju.

Baš kao i u filmu o najpoznatijoj barbiki, ovaj model je odličan izbor i za sve one sa ravnim stopalima, ili jednostavno kada želite da se rešite neudobne obuće ili visokih štikli. Iako smo ih dugo izbegavali van doma, one su našle svoj put i dokazale da je komfor jednako moda, jer nije lako uvek biti žensko, kao što i kaže monolog iz filma Barbi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pored svega, posebno je bio interesantan jedan detalj na koji je Marica stavila akcenat – kolorit. Boja papuča se prožima i na crnim IziPizi naočarima koje je kupila u Beogradu, ali i na porubima velike ranac-torbe koju je uzela, kako navodi, „negde u Tajvanu“.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Bonus video: Dr Branislav nam je objasnio kako tačno izgleda zahvat povećanja zadnjice i koji su rezultati

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram