Mala bela haljina Slobode Mićalović – savršena uz sve

Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Ona je po mišljenju mnogih naša najlepša glumica, a često se pojavljuje u klasičnim komadima koji dodatno ističu njenu lepotu. Sloboda Mićalović objavila je fotografiju u savšrenom prolećnom izdanju.

Glumica ima tu moć da suptilnim detaljima istakne svoj seksepil, a za to joj nisu potrebni odevni komadi koji mnogo otkrivaju.

Pročitajte još:

Već znamo da je okrenuta klasici – košuljama, rolkama, pencil suknjama. Verujemo da u ormaru sigurno ima ultimativni klasični komad – malu crnu haljinu, ali ovoga puta pokazala je prolećnu alternativu.

Sloboda je objavila fotografiju na kojoj nosi malu belu, lepršavu haljinu, koju je upotpunila crnom jaknom. Tako je stvorila odličan kontrast – a već zamišljamo kako belu haljinu nosimo u šetnju po sunčanom danu, uz jaknu nonšalantno prebačenu preko ramena.

Glumica je autfit zaokružila upečatljivom obućom – patikama sa štrasom, koji su statement komad koji će brzo transformisati svaku kombinaciju.

Kako dolazi toplije vreme, nećete se pokajati ako u svoj ormar uvrstite i jednu belu, romantičnu haljinu. Kombinujte je uz patike za dnevne varijante, baš kao Sloboda, ili uz neke dobre čizme za večernji izlazak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram