Sloboda Mićalović zakopčana do grla kida taj seksepil

Foto: Instagram/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović je nedavno na Instagramu objavila sliku za koju je napisala da ide u kolekciju njenih najboljih fotki .

Publika voli Slobodu Mićalović zbog uloga, ali i toga što se ne eksponira u javnosti i ne privlači pažnju provokativnim stajlinzima. Njen stil je sveden i klasičan, skoro uvek je zakopčana, i samo diskretnim detaljima dokazuje da seksepil nema veze sa vulgarnošću.

Pročitajte još:

Na crno-beloj fotografiji gde Sloboda nosi svilenu bluzu i kariranu midi suknju postoji taj jedan seksi detalj – dokolenice sa čipkom koje razbijaju klasiku i delimično otkrivaju noge. Fotke je uradio Sever Zolak, šminku Nena Ilić, frizuru Studio Prostor, a za Slobodin stajling je bio zadužen Ašok Murti.

 

„Izabrala sam posao koji u sebi nosi i tu priču, koja podrazumeva da moram da budem lepo obučena. Volim modu, ali ne toliko da baš sve što plasiraju prihvatim. To nikako. Uvek gledam da to što obučem prati moj karakter i da umem to da iznesem. Kada je reč o nekom važnom povodu, to prepuštam profesionalcima, kao što sam moj dress code u Veneciji prepustila Verici“, objasnila je svojevrmeno Sloboda u intervjuu za Hello magazin.

Tom prilikom otkrila je i da je najdragocenija modna lekcija koju je u životu dobila – „da budem hrabrija kada je o modi reč jer ona zahteva jasan stav“.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram