Beretka Nine Janković kao da je dizajnirana za princeze

Foto: Instagram/janxnina

Lepa strana zime su aksesoari - hladni meseci su prilika da nosimo kape, šalove i rukavice, koji mogu da dopune i ulepšaju svaki autfit. Jednu vrstu kape možemo da nosimo i u prelaznom periodu, a odmah će vas teleportovati u Pariz. U pitanju je naravno beretka.

Ovaj romantičan aksesoar na divan način iznela je Nina Janković, poznata srpska glumica.

Njena beretka, delo poznatog srpskog dizajnera nakita, veoma je neobična. Sive je boje, a na nju su našiveni kristalni i biserni detalji.

Savršeno se uklopila uz Ninin kaput – sivi karirani print uvek je dobar odabir kada je reč o ovom nezaobilaznom zimskom komadu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ???????? ????? (@janxnina)

Lepota beretke je u njenoj jednostavnosti kojom transformiše svaku kombinaciju. Asocijacije na Francusku su neminovne – miriše na kroasane, Pariz i visoku modu. A izgleda skupoceno i kraljevski – kao da je dizajnirana za princeze.

Ovaj aksesoar odmah učini vaš autfit ženstvenijim, a dodaje i dozu zavodljivosti. Često su beretku nosili slikari, tako da će prijati i umetničkim dušama.

*

*

Izaberite onu u crnoj boji koja ide uz sve, ili u crvenoj ako želite da ovom kapom razbijete neutralnije boje odeće. Neretko vidimo i beretke u krem ili zemljanim tonovima, ali i one u neočekivanim nijansama poput pink ili zelene.

Pročitajte još:

Najbolje je da pri odabiru razmišljate o boji kaputa koje imate, jer se ovaj aksesoar ipak pre svega nosi u pratnji tog zimskog komada. Ali, rado bismo beretku nosili i na proleće, uz karirani sako, mantil ili jaknu od džinsa.

Svakako, u pitanju je detalj koji ima snagu da potpuno promeni odevnu kombinaciju, zato nije loše imati ga u ormaru.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram