Lepa brineta prošetala je centrom Beograda najtraženije štiklice koje ćemo ovog proleća nositi umesto baletanki

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Street style u Beogradu je prava mala riznica. Ovog puta smo sreli Katarinu, koja zna kako da sofisticirane komade iznese na gradskim ulicama.

U centru Beograda, naša street style patrola imala je privilegiju da sretne Katarinu, koju slobodno možemo nazvati nekrunisanom kraljicom tihog luksuza. Njen autfit se izdizao iz mase suptilnom, ali snažnom porukom, a nije bilo osobe koja se nije okrenula za njom.

Katarina je odabrala crnu Massimo Dutti haljinu koja je odisala klasičnom elegancijom, ali joj nije falilo ni modernog šarma. Ovaj model se savršeno prilagodio njenoj figuri – maestralno krojena, sužena na pravim mestima, sa izrezom na listu koji omogućava lakše kretanje, ali i ostavlja prostora za maštu. Ova haljina je uspela da vizuelno izduži Katarinu, kao i da doda dozu samopouzdanja, koje svakoj od nas fali kada biramo slične komade.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Uz haljinu, Katarina je nosila kaput u kamel nijansi, koji je dodatno naglasio njen stil. Kaput iz Max Mara kolekcije nije samo funkcionalan i rešenje za beogradske nalete vetra, već i Katarinin modni izraz koji je upotpunio celokupni izgled, a njegova neutralna boja se neočekivano dobro uklopila s crnom haljinom.

Kao pravi modni entuzijasta, Katarina je izabrala crne slingback cipele, koje su bez sumnje hit ove sezone, a koje su su istovremeno išle u korak sa njenim elegantnim, ali i urbanim stilom. Ove cipele, sa svojim elegantnim dizajnom i udobnom štiklom od svega nekoliko centimetara, predstavljaju idealan izbor za gradske šetnje, a ukoliko birate isto kao Katarina model bez kaiša oko pete, Kendal Džener ima rešenje kako da vam ostanu zalepljene za stopalo.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kruna celog tihi luksuz autfita bila je Fendi torba. Mala, crna torba sa zlatnom kopčom, ni po čemu nije odisala energijom ovog svetskog brenda, osim što, ako se udubite, možete primetiti kvalitet kože koja je korišćena za njenu izradu. Upavo ovo predstavlja vrhunac luksuza i stila, kojem mnoge devojke danas teže.

Katarinin modni izbor nije bio samo jednostavna kombinacija komada koji su se našli u njenom ormanu, već prava priča o sofisticiranosti i samopouzdanju. Njen talenat za modu bio je evidentan u svakom detalju ovog look-a, od pažljivo odabrane haljine do svakog aksesoara.

Bravo!

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram