Kupila je preuske farmerke, a onda primenila bakin trik: Ostala je u čudu – stajale su joj kao salivene

Foto:Screenshot/TikTok/bug318_

Pa ovo je genijalna caka!

Svi smo nekad kupili pantalone koje su nam na kraju bile preuske i nismo mogli da ih nosimo, a iako ih većina tad ubaci u zadnji deo ormara ili nekome pokloni, čini se da ne mora… Jedan TikTok trik će vas oduševiti.

Naime, Tiktokerka Lili Schoknecht ispričala je kako je bila razočarana jer joj novi par farmerki koje je kupila nije lepo stajao, ali onda je saznala za trik koji ju je oduševio, prenosi The Mirror.

U video snimku ona kaže da je nedavno kupila za broj manje farmerke nego inače jer njene veličine nije bilo, no brzo je shvatila da joj ipak ne stoje dobro. A onda joj je baka savetovala da u njima ode pod tuš.

„Razgovarala sam s bakom, a ona me pitala ‘jesi li se već istuširala u njima?’ Pomislila sam: ‘Što?! Ne, nisam se istuširala u farmerkama. O čemu pričaš?’ Samo je rekla: ‘Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše na vazduhu i nemoj ih stavljati u sušilicu za veš.”

Budući da je bila očajna, učinila je, kaže, baš kako joj je baka savetovala, a sutra ujutru super su joj stajale, kao da su njene veličine.

Pratioce je šokiralo da ovo stvarno deluje, iako su se neki unapred ježili od pomisli hodanja u mokrim farmerkama.

„To je odavno poznata stvar, imam 75 godina i to sam u 20-ima stalno radila sa farmerkama u koje više nisam mogla ući!“, otkrila je jedna žena.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram