VIDEO Probala sam TikTok trik sa rumenilom i iznenadila se

Moda i lepota 17. feb 202216:22 > 16:28

Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi bjuti trikovi, neki bizarni, neki korisni, komplikovani ili delotvorni- ali nikad ne znate da li zapravo "rade" dok ih same ne isprobate. Mi smo isprobali jedan nov trik sa rumenilom sa Tik Toka koji je postao hit, i iako smo bili dosta sumnjičavi - rezultat nas je iznenadio.

Ovaj način nanošenja rumenila popularizovala je Tik Tokerka @helloimsharon, čiji je video do sada sakupio više od 750 hiljada pregleda. Ona koristi tečno rumenilo koje stavlja na dlanove, a zatim ih utrljava na obraze.

Mi smo koristile rumenilo u stiku i prateći uputstvo, umesto četkicom ili vrhovima prstiju, stavile rumenilo na ovaj način za koji se tvrdi da je „najispravniji“.

Rezultat uopšte nije loš, jer sa ovakvim nanošenjem, nije potrebno previše razmišljanja o pozcioniranju rumenila na licu, što je super za sve početnike u šminkanju.

Ipak, potrebno je da dodatno utrljate proizvod i rasporedite pigment, budući da, prema našem iskustvu, bez dodatnog razmazivanja izgledate previše rumeno.

Sve u svemu, ovo je trik koji jeste vredan vaše pažnje, samo ne zaboravite da na kraju šminkanja operete ruke, pošto će vam dlanovi biti crveni koliko i obrazi.

Bonus video: Dva načina da obrve dovedete do savršenstva

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram