Kolekcija Viktorije Bekam za Mango je stigla: Favorit nam je ovaj sako koji izgleda kao milion dolara

Viktorija Bekam
Foto: Joss Leclair / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kolekcija Viktorije Bekam koju je uradila za Mango stigla je u prodavnice. Inspirisana je filmom "La Piscine" sa Džejn Birkin i Alenom Delonom.

Viktorija Bekam je u jednom intervjuu rekla da je odlučila da radi sa Mangom kako bi „komunicirala sa širom publikom“. Ljudi koji su prvi pohrlili da vide kako kolekcija izgleda su uglavnom bili milenijalci.

Iako je Mango igrao na sigurno tako što je odabrao dobro poznato ime i snažno se oslanjao na ono što su kupci nazvali „tipičnom VB estetikom“ koja se sastoji od prigušene palete boja i jednostavnih silueta, to je strategija koja se već pokazala plodnom.

Kolekcija je inspirisana filmom „La Piscine“ sa Džejn Birkin i Alenom Delonom –  šik, ali opuštenim stilom 70-ih. Tu su seksi slip haljine, ali i široke pantalone, po kojima je Viktorija poznata, kao i dobro skrojeni sakoi, torbe, satenske bluze. Kolekcija ima ukupno 46 komada.

Pogledajte stvari koje su nam se najviše dopale, a pažnju obratite na beli sako na kraju, koji zaista izgleda skupoceno i pun je pogodak u svakom autfitu.

Pantalone 12.000 dinara

Foto: Mango

Haljina 20.000 dinara

Foto: Mango

Pojas s lančićima 9.000 dinara

Foto: Mango

Svilena haljina 26.000 dinara

Foto: Mango

Blejzer od mešavine vune 22.000 dinara

Foto: Mango

Svilena košulja 9.000 dinara

Mango
Foto: Mango

Torba 20.000 dinara

Foto: Mango

Kožne sandale 15.000 dinara

Foto: Mango

Sako  22.000 dinara

Foto: Mango

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram