Viktoriju Bekam (49) pitali da li je spremna da postane baka – njena reakcija sve govori

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njen sin Bruklin jednom je izjavio da bi voleo da ima desetoro dece sa svojom suprugom Nikolom Pelc.

Izgleda da Viktorija Bekam (49) još ne želi da postane baka. Uznemirila se kad su je pitali da li je spremna za unuke tokom nedavnog intervjua u podkastu magazina Vogue.

Tokom intervjua Viktorija je odgovarala na mnoga pitanja voditeljke u vezi sa poslom i porodicom. Viktorija je ispričala kako i ona i Dejvid gledaju da neko od njih dvoje bude kod kuće sa Harper.

Budući da ima tri odrasla sina, novinarka je pitala kako se Viktorija nosi sa tim, da li im daje savete u vezi sa njihovim emotivnim životom, dizajnerka je kazala da gleda da im se za sve nađe i bude tu, te da je ključ u komunikaciji. A onda je tačno u 7.10 usledilo pitanje da li je spremna da postane baka. koje je zapravo pokazalo kako se u vezi sa tim Viktorija oseća.

“Isuse! Šta?! Mislim da se to još ne događa, osim ako vi znate nešto što ja ne znam, to se još ne događa“, odbrusila je.

Inače, najstariji sin eks muzičarke i dizajnerke i njenog supruga Dejvida Bekhama, Bruklin, u braku je s glumicom Nikolom Pelc (29) od aprila 2022. godine. Nakon venčanja tada 24-godišnjak izjavio je kako bi voleo da postane otac i ima desetero dece sa suprugom.

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram