Bekamovi na udaru zato što je Harper obukla čipkastu slip haljinu za svoj 12. rođendan

Foto:Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Osude samo pljušte na račun dizajnerke.

Harper Seven Bekam proslavila je nedavno 12. rođendan, a njena majka bivša spajsica Viktorija Bekam (49) podelila je na Instagrmu fotografije sa proslave na kojima su, uz Harper, i Dejvid Bekam, kao i sinovi Romeo i Kruz.

Na fotografijama koje je podelila Viktorija poznata porodica uživa u popodnevnom čaju u kafeu „Prada“ u „Harodsu“, a Harper je uslikana kako nosi ljubičastu maksi-haljinu sa čipkastim akcentima – model za koji su fanovi smatrali da je previše zrela za mladu devojku.

„Haljina u stilu donjeg veša za devojčicu od 12 godina uopšte nije prikladna. Ona je super slatka, njeno anđeosko lice ne ide uz tu vrstu haljine“, napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: „Ne mogu da zamislim da dozvolim da 12-godišnjakinja nosi slip. To nije u skladu sa godinama.”

Drugi su kritikovali izbor popularnog hit mesta za proslavu rođendana, napominjući da su svoj 12. rođendan slavili sami kod kuće sa nekoliko prijatelja i uz domaću, maminu tortu i zabavne igrice.

Popularni britanski par često je na meti kritika zbog načina na koji odgaja devojčicu u odnosu na trojicu sinova.

„Ne pružamo više ljubavi ćerki nego sinovima, ali to je jednostavno drugačije. Kada su dečaci mali, možete da ih kotrljate okolo, padnu, podignu se i dobro su“, rekao je Dejvid (48), za Elle 2012, kad je Harper imala 10 meseci.

Takođe, Dejvid biva doslovno javno razapinjan zato što svoju ćerku tinejdžerku u javnosti ljubi u usta.

Foto: Instagram/victoriabeckham

Iako Harper nema svoje javne naloge na društvenim mrežama, tinejdžerka je često primećena sa svojim poznatim članovima porodice. Čak je bila deveruša na venčanju svog brata Bruklina sa Nikolom Pelc u aprilu 2022.

BONUS VIDEO: