Kendal Džener u dva sakoa koja odmah želimo u ormaru

Kendal Džener; sako
Foto: PG/BauerGriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ne moramo da vam ponavljamo zašto je sako jedan od najkorisnijih odevnih komada koji možete da imate u ormaru - to sigurno već znate. Supermodel Kendal Džener nedavno je viđena u dva odlična autfita upravo sa blejzerima. Nosila je dve boje koje su sve što vam treba za razne modne kombinacije.

Manekenke imaju prepoznatljiv, off duty stil koji se bazira na jednostavnosti i praktičnosti. One nose klasične komade, koje stilizuju tako da izgleda kao da nisu uložile previše truda u autfit.

Pročitajte još:

Kendal Džener viđena je u baš takve dve kombinacije, koje se sastoje od nekolike statement komada. Izdvajaju se, naravno, njeni blejzeri, u dve boje koje će vam biti od najveće koristi ako ih uvrstite u svoj garderober. Prosto, idu uz sve, mogu se nositi u svako doba dana i za većinu prilika.

U prvom autfitu, Kendal je stilizovala neprevaziđeni modni klasik – crni sako. Odabrala je kroj koji je već neko vreme najveći trend, pa izgleda kao da ga je pozajmila iz muškog ormara. Duboke kožne pantalone i kratki beli top je sve što joj je bilo potrebno da stvori jedan moćni autfit.

Kendal Džener; sako
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kendal se vodila sličnom formulom i kada je birala svoj drugi autfit sa blejzerom. Nakon crne, druga najpraktičnija boja za sako je upravo bež. Neutralna je i izgleda sofisticirano, a lako se uklapa i uz svetlu i uz tamnu paletu boja.

Manekenka je ponovo ispod sakoa ponela jednostavan beli top, dok je naglasak na farmerkama sa zanimljivim detaljima, leopard naočarama i cegeru.

Kendal Džener; sako

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ukoliko u ormaru imate crni i bež sako, olakšali ste sebi veliki deo posla kada osmišljavate autfite ili kada ne znate šta da obučete.

Bez mnogo razmišljanja, obe varijante blejzera učiniće da izgledate odlično uz najjednostavnije farmerke i top.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram