„Katanac čizme“ su godinama ultimativni dizajnerski komad, a mi smo našli povoljne verzije u radnjama u Srbiji

Givenchy
Foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

Shark Lock Boots godinama oduševljavaju žene širom sveta.

Potraga za odličnim alternativama dizajnerskih komada i beauty proizvoda postala je profesija za sebe. Tik Tok zajednica neprestano iznosi teorije o takozvanim dupes proizvodima koji mogu da pariraju luksuznim parfemima, ruževima, rumenilima, puderima i ono što zaista moramo da priznamo da nas gotovo nikada ne razočara. Isto tako, high street brendovi neretko kreiraju komade inspirisane popularnim modelima najprestižnijih svetskih brendova. Zara i Bershka ove sezone poseduje širok spektar pristupačnijih alternativa luksuznih komada, a sada imaju i povoljniju vrerziju najtraženijeg Givenchy modela čizama. U pitanju su Shark Lock Boots koje su još jednom zaposele modnu scenu, piše journal.rs.

čizme
Foto: Marcy Swingle / Shutterstock Editorial / Profimedia

Shark Lock Boots model važi za ultimativni jesenji komad koji je prvobitno dominirao u periodu između 2012. i 2015. Kim Kardashian niste mogli da zamislite bez njih, a reklo bi se da je upravo taj trenutak označio početak svojevrsnog ugly shoes trenda. Ovaj model bio je jedan od onih koji je podizao najveću galamu unutar modne zajednice i podelio je na one koje nikada ne bismo mogli da uhvatimo u Shark Lock čizmama, i one koji su samo njih nosili. Situacija je ostala nepromenjena i deceniju kasnije.

čizme
Foto: www.fashionpps.com / Avalon / Profimedia

Modna kuća Givenchy je prošlog septembra, nakon kraće pauze, ponovo lansirala liniju Shark Lock modela čizama.

Vrlo brzo su postale hit među social media štreberkama koje ne propuštaju nijedan trend, a sada su Zara i Bershka lansirale nove kolekcije u kojima ima pristupačnijih alternativa ovih čizmama koje izgledaju zaista odlično.

Zara 6.990 dinara

Foto: Promo/Zara

Zara 7.990 dinara

Foto: Promo/Zara

Bershka 7.990 dinara

Foto: Promo/Bershka
Foto: Promo/Bershka

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram