Ekscentrične farmerke Tamare Kalinić želimo odmah da vidimo na ulicama Beograda

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dominacija srpske blogerke.

Mora se odati priznanje Tamari Kalinić, besprekorno obučenoj ženi koja je najbolja modna ambasadorka Srbije u svetu.

Ona je izgradila neverovatnu karijeru u poslu zbog kojeg vas mnogi gledaju „ispod oka“. Postala je jedna od najuticajnijih modnih blogerki u celoj industriji, a ovogodišnje Nedelje mode u Milanu i Parizu su njen veliki trijumf.

Tamara je bila rame uz rame sa svetskom elitom na bukvalno svim značajnim revijama u februaru i martu. Svi autfiti koje je nosila su fenomenalni – elegantni i lepo osmišljeni. Izdvojili smo samo neke.

Na reviji Palms Angels, Tamara se pojavila u farmerkama sa totalno otkačenim detaljem na nogavicama i pokazala nam koliko dobar džins može da preporodi i najobičniji autfit.

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na Givenchy reviji, Srpkinja je na seksi način stilizovala čuvene čizme ovog brenda – uz tamnosivi blejzer i kožnu mini haljinu.

Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tamara je ispratila romantičnu estetiku modne kuće Giambattista Valli na njihovoj reviji, u roze haljini i raskošnom krem kaputu.

Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nešto ranije, u Milanu, Tamara je izgledala senzacionalno u Prada odeći i aksesoarima od glave do pete. Nikada ne potcenite moć dobrog kompleta, odnosno „kostima“, kako su ga zvale naše mame i bake.

Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za Max Mara reviju, blogerka je isprobala zanimljiv stilski trik – nosila je belo od glave do pete i košulju preko prsluka. Sve izgleda elegantno i slojevito.

Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Armani haljina neobičnog, predivnog dezena učinila je Tamaru pravom modnom zvezdom Milana – a ovaj kroj je dokaz da minimalizam uvek „radi“.

Srpkinja je pokazala da je prava kameleonka – bez obzira na vaš stil odevanja, verujemo da ćete u nekom njenom autfitu pronaći inspiraciju.

***

BONUS VIDEO: Beogradski frizer rekao je sve što treba da znate o Didi J na Gremiju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram