Karmen Elektra blista i u šestoj deceniji: Otkrila šta radi kako bi zadržala mladolik izgled

Foto: Ralph Notaro / Splash / Profimedia

Karmen Elektra otkriva kako se neguje da bi zadržala mladolik izgled.

Kultni model i glumica Karmen EleKtra nedavno je proslavila 51. rođendan, a mnogi bi rekli da se nije puno promenila od dana najveće slave.

I dalje izgleda mladoliko i zadržala je živahan karakter. Ima zapanjujuću figuru i blistavu kožu kojoj se mnogi dive. Glumica je svojevremeno otkrila u čemu je tajna njenog izgleda.

Godinama koristi iste proizvode

Foto: People Picture / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Otkrivanje proizvoda za njegu koji odgovaraju vašoj koži često može biti teško, ali kada pronađete savršenu kombinaciju, gedajte da je ne menjate. Zvezda američke komedije „Get Over It“ i serije „Baywatch“ otkrila je da godinama ima istu rutinu održavanja svoje lepote.

„Negujem kožu na isti način već 20 godina. Bila sam i ostala fokusirana na hidratantno uklanjanje šminke, serum hijaluronske kiseline i duboku hidratantnu kremu za lice, prepunu visokokvalitetnih sastojaka. Ovo dosledno ponašanje mi je zaista pomoglo da moja koža ostane zdrava i sjajna i da izbegnem hirurške zahvate“, ispričala je Karmen.

Dan počinje s puno vode

Obraćanje pažnje na nivoe hidratacije može promeniti izgled i zdravlje vaše kože nabolje. Glumica pripisuje blistavost svoje kožu upravo svakodnevnom unosu dovoljne količine vode.

„Pridržavam se pravila da moram popiti dve faše vode pre nego što počnem dan. Kada sam počela to da radim, primetila sam promene u telu preko noći. Sad mi je lakše da održavam težinu dok je ranije to bila borba. I moja koža je potpuno drugačija, nije toliko dehidrirana kao pre. Voda mi je zaista promenila život“, objasnila je Elektra.

Ne pije kafu

Ako ste ljubitelj kafe, možda bi trebalo da dvaput razmislite o svom dnevnom unosu kofeina. Iako je šoljica kafe nešto što vas može savršeno pripremiti za novi dan, prečesto ispijanje tokom dana dovodi do suve kože i prevremenih bora.

Kako ističe Karmen, potpuno odustajanje od kofeina bio je jedan od najboljih izbora koje je napravila kako bi održala mladolik izgled i sačuvala svoju kožu.

„Pokušavam se držati podalje od svih stvari koje mogu oštetiti moju kožu, a među njima je i kofein. Uopšte ga više ne konzumiram“, rekla je glumica.

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram