Kaput kraljice Ranije je toliko moćan da ćete odmah poželeti da ga ponesete

AGENCE / Bestimage / Profimedia

Jordanska kraljica pojavila se na nekom javnom događaju posle duže pauze, i to u velikom stilu, dostojnom njene titule.

Jordanska kraljica Ranija u poslednje vreme se ne pojavljuje često u javnosti i uglavnom koristi svoje javne nastupe da govori o situaciji u njenoj rodnoj Palestini.

Međutim, supruga kralja Abdule II pojavila se na obeležavanju 25. godišnjice od njegovog stupanja na presto, a Srebrni jubilej uveličan je podizanjem državne zastave.

Cela jordanska kraljevska porodica bila je na okupu, a kraljica je ponovo ostavila najjači utisak, pojavivši se u svedenom, ali veoma efektnom modnom izdanju.

Ranija je, naime ponela kaput modne kuće Dior, model koji predstavlja pravo malo remek-delo.

Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
: Balkis Press/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
Richard Gardner / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inspirisan arhivskim primercima iz dugog istorijata ovog brenda, kaput kraljice Ranije je moderna kreacija s privlačnošću kakvu nudi visoka moda. Izrađen od crnog kašmirskog filca, on ima revere koji se spuštaju ukršteni do struka, gde ih pridržava dvostruko kopčanje.

Vrlo je elegantan, pada ispod kolena i fenomenalan ako želite kaput-haljinu u stilu onih koje često nosi princeza od Velsa Kejt Midlton.

Tako jednostavan, a ipak upečatljiv, jordanska kraljica kombinovala ga je s klasičnim crnim salonkama i ručnom tašnicom, a sve je upotpunila naočarima za sunce, piše Glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram