Tihana Lazović u haljini sa dva vrtoglava šlica opčinila sve na premijeri u Beogradu

Branislav Trifunović i Tihana Lazović
Photo: F.S./ATAImages

Na premijeri filma "Živi i zdravi" sve oči bile su uprte u glumački par Tihanu Lazović i Branislava Trifunovića.

Svečana premijera regionalnog filma “Živi i zdravi“ reditelja Ivana Marinovića održana je sinoć u MTS dvorani, pa je tom prilikom crvenim tepihom prodefilovala glumačka ekipa ove urnebesne komedije.

A najveću pažnju privukla je hrvatska glumica Tihana Lazović koja je došla ruku pod ruku sa suprugom srpskim glumcem Branislavom Trifunovićem i bili su modno usklađeni.

F.S./ATAImages
F.S./ATAImages
F.S./ATAImages

Glumica je briljirala u elegantnoj dugoj crnoj haljini koja je pravi spoj glamura i elegancije. Ovaj model haljine ima gola ramena i duboki šlic sa obe strane koji otkrivaju njene noge. Stajling je zaokružila elegantnim sandalama sa visokom potpeticom. Neodoljivo nas je podsetila na čuveni Anđelina Džoli momenat sa dodele Oskara 2012.

Bred Pit i Anđelina Džoli
Foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Ništa manje efektan nije bio ni Branislav Trifunović koji je poneo crno odelo ispod kojeg se nadzirala bela košulja.

Glumački par je zadovoljno pozirao pred okupljenim fotografima i na iznanađenje mnogih razmenili su nekoliko nežnih pogleda i dodira.

F.S./ATAImages

Pored njih dvoje blistao je još jedan omiljeni glumački par – Goran Bogdan i Jovana Stojiljković.

F.S./ATAImages

Inače, Tihana u ovom filmu glumi mladu koja pokušava da pobegne sa venčanja. Mladoženju Momu tumački Goran Slavić, a njegovog kuma Goran Bogdan. Uloge igraju još i Mirjana Joković, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Dejan Đonović,  a specijalna gošća je Tamara Dragičević.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram