Od prkosnog šlica Tihane Lazović vrti nam se u glavi – da li je ovo najseksi izdanje leta?

Tihana Lazovic
Tihana Lazović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tihana Lazović bila je glavna zvezda na premijeri svog novog filma u Puli.

Emotivnu dramu o porodičnom nasilju rediteljke Vanje Juranić, s Tihanom Lazović i Slavkom Sobinom u glavnim ulogama, pulska publika je nagradila dugotrajnim aplauzom.

Premijera filma „Samo kad se smijem“ održana je sinoć na 70. Pulskom filmskom festivalu. Priča je nadahnuta stvarnim slučajem iz Zadra, a prikazana je u Istarskom narodnom kazalištu u sklopu glavnog programa festivala. Osim rediteljke, na pozornicu su pred publiku nakon projekcije izašli i glavni glumci u filmu – Zadranka Tihana Lazović i Splićanin Slavko Sobin, uz ostatak ekipe.

Tihana je za ovu priliku obukla zanosnu satensku haljinu golih leđa i visokog šlica do iznad kuka, lokalnog brenda LOKOMOTIVA iza kojeg stoji dizajnerka Lana Puljić. Ovaj model skrojen je specijalno za ovu priliku i glumici je stajao savršeno, ističući u prvi plan njen diskretan seksepil koji odiše klasikom.

Tihanin partner na crvenom tepihu i bini bio je kolega iz filma Slavko Sobinac koji je i sam poneo autfit sa potpisom iste dizajnerke, a zvezda njegovog „looka“ je providna čipkasta majica koju je obukao ispod savršeno skrojenog crnog odela i razbio monotoniju na potpuno neočekivan način.

Inače, drama „Samo kad se smijem” prati život 28-godišnje Tine koju igra Tihana Lazović, koja u dalmatinskom gradu naizgled vodi idiličan život. Dok njen suprug Frane (Slavko Sobin) zarađuje, ona se kao domaćica brine o njihovj ćerki. Ipak, njihov odnos počinje da se menja kada Tina izrazi želju da završi fakultet koji je napustila zbog trudnoće… Uz emotivni naboj snažne ljudske priče, „Samo kad se smijem“ ukazuje na problem nasilja u porodici, pogotovo na nasilje nad ženama koje sprovode njihovi partneri, prenosi Gloria.hr.

Tihana će, inače, ovog leta proslaviti prvu godišnjicu braka s 45-godišnjim glumcem Branislavom Trifunovićem. Njih dvoje su se upoznali tri godine ranije na snimanju u Beogradu, koji su i odabrali za životnu bazu, a posao ih oboje vodi po celoj regiji. U braku uživaju, a kako je Tihana rekla nedavno, nikada se nije osećala srećnijom ni slobodnijom nego sada kada je u braku.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram