Kamili Kabeljo su govorili da je debela i ružna, osvetu im je upravo servirala hladnu

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Kada sam videla svoje slike i komentare na internetu o sebi, bila sam veoma uznemirena."

Telo pevačice Kamile Kabeljo je dugo bilo svetska šoubiznis tema broj jedan u svetskim medijima i na društvenim mrežama. Osim odvratnih komentara koje je dobijala jer se „usudila da obuče bikini“ na odmoru, stizale su joj i razne jezive poruke. Njen celulit je bio u centru rasprava, a posebno mučan osećaj ostavio je komentar „Dosta celulita da izoluje jednu celu kuću prosečne veličine. Fuj.“

Kamila Kabeljo, Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Uvek sam nosila male bikinije i nikad me nije bilo briga kako izgledam, ali kada sam videla svoje slike i komentare na internetu o sebi, bila sam veoma uznemirena. To je uticalo na moje samopoštovanje i samopouzdanje. Kultura koja je navikla na sliku ‘zdravog ženskog tela’ je za mnoge žene potpuno nerealna“, rekla je Kamila.

Kamila
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Govorila je o svim strategijama – od uređivanja slika do restriktivnih dijeta i prekomerne fizičke vežbe kojima mnogi pribegavaju da bi ostvarili nerealna očekivanja okoline.

Takođe se prisetila putovanja na plažu sa jedinom svrhom da izgleda dobro na fotografijama. Osim što se spremala, kaže da pre izlaska nije jela ništa teško i da je sve vreme hodala stegnutog stomaka. Shvatila je apsurdnost situacije kada je naišla na grupu dece koja su se igrala bez i najmanje brige o tome kako izgledaju drugima.

Kamila
Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zaključila je da izgled ne određuje koliko ste zdravi, srećni i seksi, ali emocionalno nije bila sposobna da ignoriše svoju okolinu.

„Sva moja terapija i unutrašnji rad su da bih povratila onaj osećaj sedmogodišnjakinje na plaži“, rekla je ona svojevremeno.

Sudeći po poslednjim fotografijama, uspela je da ga vrati. Kamila ovih dana uživa u vezi sa jednim od najpoželjnijih mladih pevača današnjice – Šonom Mendezom. Njih dvoje su već bili u vezi, raskinuli su 2021. a sada su se pomirili.

Kamila
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Izgleda baš kao ona bezbrižna devojčica s plaže – bez šminke, rasterećena i lepa.

***

Bonus video: Top 10 lepotica bez šminke

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram