Haljina kojom se Kamila Kabeljo osvetila za komentare da je debela

Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

Pevačica je priznala da još uvek nije imuna na negativne komentare.

Kamilu Kabeljo obožavamo jer nikada ne krije svoje telo niti se stidi svojih oblina – a to je pokazala i na dodeli Gremi nagrada.

Popularna pevačica je izgledala seksi u haljini koja savršeno odgovara njenoj figuri.

U pitanju je neobična kreacija manje poznatog brenda PatBO. Dok je gornji deo izazovni grudnjak, donji deo haljine prekriva nedostatke i ima seksi šlic.

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Uprkos tome što nema „idealne mere“ i isklesan stomak koji se uglavnom očekuje od holivudskih zvezda, Kamila nosi sve što poželi, redovno pozira u bikiniju i zapravo uživa u svom telu.

Zbog toga je često bila na meti zluradih komentara.

„Svaki put kada sam se osećala super ranjivo i nepripremljeno — nosila sam bikinije koji su bili premali i nisam obraćala pažnju na to kako izgledam, a onda videla slike na internetu i komentare i bila sam tako uznemirena“, rekla je o tome Kamila.

Foto: Robyn BECK / AFP / Profimedia

„Kultura nas je toliko navikla na sliku o tome kako izgleda ‘zdravo’ žensko telo, koja potpuno nije stvarna za mnoge žene. Ljudi koriste Photoshop, restriktivnu ishranu, preterano vežbanje i biranje uglova koji čine da naša tela izgledaju drugačije od onoga kakva jesu u svom prirodnom obliku, kada duboko udahnemo, kada jedemo, kada dozvolimo da nas talasi udaraju“, dalje je rekla Kamila.

Pevačica je priznala da još uvek nije imuna na negativne komentare, ali radi na tome na terapiji, kao i da „želi da se na plaži oseća slobodno, srećno i neopterećeno, kao kad je imala sedam godina“.

***
BONUS VIDEO: TOP 10 Prelepih poznatih žena koje ponosno šetaju celulit

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram